februar 27

Turen går til…


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

warszawa_nocPOLEN!

Har aldrig været i Polen før, men glæder mig, da jeg har hørt rigtig meget godt om dette land. Det skulle være meget undervurderet – hoteller går for at være bedre standard, dvs. *** = **** og man kan slet ikke sammenligne med danske standarder. Dette er naturligvis en udvikling der er sket over de sidste 20 år, for i slutningen af 80’erne og starten af 90’erne… var der stadig meget forurening, fattigdom og Polen var ikke en feriedestination som eks. Warszawa er blevet. Der er skudt nye hoteller og boligkomplekser op manmge steder… Dette vil jeg skrive mere om når vi kommer hjem igen fra vores lille minitur som står i pusleselernes tegn 🙂 så jeg kan gengive turen ud fra egne erfaringer fremfor det jeg ved fra venner og bekendte.

Nu skal vi nemlig fokusere på Bergmark Copenhagen ApS.
Mandag får vi vores stiftelsesdokumenter, og nu gælder det om at sætte gang i hele hjulet. ALT skal glide og sådan hér går turen:
Søndag (hvis hele familien er blevet raske) tager vi forbi vores venner som skal med. Liams gudmor og gudfar Lene & Kim. Lene er født og opvokset i Polen, så hun er vores translatør når de praktiske ting skal ordnes og engelsk på “movie” stadie ikke længere er nok =)

Vi tager autocamperen til Gedser sent eftermiddag for at slippe for den værste trafik. Vi skulle lande med færgen i Rostock kl. ca. 21 hvor der derfra er ca. 7 timers kørsel til Lodz Provins. Nu vil jeg jo ikke røbe min forretningshemmelighed og afsløre hvilken fantastisk fabrik vi anvender, men den ligger lige en lille halv times kørsel fra Lods som i øvrigt udtales Woudz.

Ved ankomst 3-4 tiden om natten er der ikke mange timers søvn før vi tidligt næste morgen skal mødes med salgschefen på fabrikken. De skulle efter sigende have lavet vores production samples og det glæder jeg mig vildt til.

Share Button
februar 18

Rejsefeber….


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

fly

Foto: Fotosjov med en projektor, et fly simulator spil og lidt skyggeleg.

Jeg savner at rejse… helt vildt. Sidste gang jeg var ude og rejse, var på bryllupsferie på luxus hotel på Kreta med min mand hvor ungerne var passet i 5 dage. Dette var i August 2013. Jeg ville ønske at livet var så fuldt af overskud både økonomisk og tidsmæssigt at vi kunne rejse i hvert fald 3-4 måneder om året. Jeg vil bestemt ikke væk fra den danske vinter, men et afbræk i den lange mørke tid ville bestemt gøre underværker. Jeg har været mange steder i verden, men det er bare så  meget anderledes nu med to børn. Miricca var med i USA da hun var kun 9 måneder gammel, men hun oplevede nok ikke rejsen som noget særligt. Liam var med i USA, men inde i min mave… jeg var jo højgravid i august 2012. Han kom ud 16 sept. 12 🙂

Jeg glæder mig så vild meget til at vi får mulighed for at rejse sammen som familie igen… det tæller ikke når vi om et par uger skal til Polen på forretningsrejse, for der får vi ikke hygget på samme måde. Men hvor skal turen hen når pengene og tiden er til det? Mine egne personlige favoritter er:

  1. Maldiverne – men ved ikke om der er så familie egnet!
    maldiverne coll
Share Button
januar 11

Honeymoon in Greece


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

1

(Foto: Tommy & jeg på vej til den eventyrlige strand Elaffonittis)

I August 2013, besluttede min mand og jeg at tage 5 dage til Kreta UDEN børn… ja du læste rigtigt!!! Første gang i 2½ år og vi behøvede virkeligt dette. Vi kom aldrig på bryllupsrejse, og vi havde arbejdet hårdt hele året, og trængte til lidt voksentid :). Min mor sagde ja til at tage Miricca og Liams gudmor Lena, ville gerne tage Liam. Vi gik ind på Expedia.dk og søgte last minute rejser… og efter 4-5 timer ved computeren tog vi chancen med et 4 stjernet hotel på Kreta, med – ifølge websiden – alle bekvemmeligheder, hvilket var et must for de få dage alene. Vi skulle allerede flyve 2 dage efter. Lige efter vi havde betalt rejsen, fandt vi et klageindlæg fra et par der havde besøgt præcis samme hotel ugen før, og som havde fået besked om at hotellet var overbooket og derfor blev de henvist til et rent ud sagt lortehotel inde i byen, og vi fandt også ud af at flere havde klaget over hygiejnen!!! Jeg var lige ved at panikke… dette skete bare ik! Vi havde betalt 11.000 kr for 5 dage og 4 overnatninger på et hotel der skulle være super lækkert.

Jeg sendte hotellet en mail om at de godt kunne melde ud hvis de var overbooket – øjeblikkeligt, da dette var vores bryllupsrejse. Om aftenen fik jeg et opkald fra en medarbejder fra Expedia som beklagede meget fordi hotellet havde kontaktet ham og sagt at de var overbooket. Vi blev tilbudt en opgradering imod at tage et andet hotel – hvilket jeg bestemt ikke afslog – men alt var optaget, og det eneste jeg ønskede efter vores kriterier med havudsigt, spabad, privat balkon, king size bed og god mad i området. Det var jo trods alt vores bryllupsrejse UDEN BØRN!

Expedia fandt nogle andre 4* hoteller men når jeg slog dem op, var der ikke rigtigt noget der klikkede. Jeg fandt selv et 5* hotel som efter bedømmelser på TripAdvisor kun havde tilfredse kunder – dette forklarede jeg ville passe bedre til vores smag 😉 og han sagde at han ikke havde autoritet til at godkende så dyr en opgradering, men at han ville vende tilbage. der var en masse frem og tilbage men vi endte med at få det eneste ledige værelse på dette hotel – som til vores held var den dyreste Suite med to værelser, 3 badeværelser, spa, privat balkon med egen pool og havudsigt!!!  Det var helt fantastisk!
Pris pr. overnatning: 15.000,-

Minoa Palace Spa & Resort

minoa5

minoa1

minoa3

minoa6

minoaJeg vil indrømme, at det gav mig en ordentlig klump i maven at skulle rejse fra børnene… normalt ikke noget jeg ville have gjort, men jeg, vi…havde brug for dette. I lufthavnen hvor vi ventede et stykke tid, fældede jeg et par tårer… skrev et indlæg på Facebook, men fik masser af opbakning fra venner som mente at det var OK med lidt voksentid. Jeg var tynget af skyldfølelse…  LIGE INDTIL vi landede på Kreta og jeg oplevede dette helt igennem fantastiske hotel.

Det var helt underligt at pakke ud, tage sommerkjole på og slændre op i aftenrestauranten…uden ungerne på slæb! Ingen poser og tasker med flasker, bleer, mad på glas, vådservietter til hoved og røv… ingen klapvogne og INGEN LARM! Kun min mand og jeg på en romantisk strand, god mad og et glas vin! Det var jo livet. Vi var nærmest nyforelskede.

Jeg kan lige så godt sige det, hvis du sidder her og læser med… har du børn (uanset hvor mange) så tror jeg særligt din partner ville sætte stor pris på en miniferie – getaway, med kun dig! 2, 3, 4, 5 dage… spiller ingen rolle, man nyder det bedst dag 1-3 synes jeg… de sidste to dage savnede jeg ungerne selvom vi selvfølgelig hyggede os. Men det er nok meget forskelligt hvordan man har det. Det var nyt for os, men måske normalt for andre!

Vi gik på Skype med min mor som havde miricca… hun synes det var lidt underligt at sidde og snakke med mor og far. Hun var jo kun lige 2 år dengang… og snakkede og hyggede men pev en del når vi sagde farvel. Det var det sværeste… men alligevel dejligt at se hende. Liam så vi ikke i de 5 dage da Lena ikke havde Skype eller brugte det. Men uanset hvad, var vi så trygge med hvem der passede ungerne at vi kunne nyde dagene i fulde drag. Vi hyggede til den helt store guldmedalje!!!

Share Button