januar 20

Min indre fotograf!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

tommymiricca

Jeg er ikke uddannet, jeg er ikke teknisk dygtig, jeg har ikke dyre redigeringsprogrammer…
Men jeg brænder for det jeg laver. Ovenfor et par fotos af min mand og vores datter da hun var 4 uger gammel.

Hvis jeg en dag får råd, så er noget af det første jeg køber til mig selv, et super fedt kamera. Gud hvor jeg drømmer om det. Det kamera jeg har er fra 1995. Dengang kostede det 12.000 kr som var mange penge, men nødvendigt for min hobby 🙂

Jeg drømmer om et Nikon D3X men  for at få fingre i sådan ét, skal mine babyseler få overordentlig stor succes 😉

Jeg startede som 10-årig med at lave fotoeksperimenter, med et helt almindeligt kamera med filmrulle. Jeg kan desværre ikke finde de fotos, men jeg lavede et strandtema i min mormors vindueskarm, med en barbie og en træelefant og skød mod lyset så man kun kunne se objekternes profil… det fik de fotografier som dengang skulle afleveres i den nærmeste fotohandler, hvorefter der kunne gå 4-6 dage før de blev færdige, til at se meget realistiske ud.
Derefter i 1995, købte jeg et Nikon som var mit ét og alt… INGEN fik lov at bruge det 🙂 heller ikke kæresten og da slet ikke mine små søstre!!!

Med det kamera, begyndte jeg at lave mere seriøse fotografier og til sidst tog jeg fotografier af folk imod betaling. Jeg får stadig henvendelser ind imellem fra folk der vil have taget fotos til deres webside, nøgenfotos eller andre mindre opgaver. Men tiden er ikke til det lige nu. Dog havde jeg og min mand lavet et fotostudie i kælderen til den børnetøjsbutik vi havde i 2010 på Østerbrogade. Hér tog jeg mange fotos af babyer og børn.

Men så døde mit kamera en stille død i 2011…. efter en fotosession i kælderen!

🙁

Hér et par fotos fra min gamle webside:

Share Button