april 2

En lang træg process at starte virksomhed.


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

ideaJa – sådan føles det.

Jeg startede med at få en idé i juni sidste år og jeg arbejder stadig på den. Inde i mit hoved ville det være peace of cake at starte en produktion, men jeg blev klogere 🙂

Jeg og min familie og et par venner har nu været på den fantastiske forretningsrejse til fabrikken i Polen som skal lave vores produkter. Hårdt arbejde og mange timers søvnløshed fordi man sådan håber at denne gang lykkes det. Men da vi ankom, var de samples de havde lavet desværre meget ringe. Nu føler jeg at vi er banket tilbage til stenalderen rent forretningsmæssigt, og det holder bare ikke. Vi havde en deadline for produktionsstart allerede ved jul 2013 og nu er vi i April 2014…

Det første jeg gør om morgenen efter at ungerne er gjort klar til vuggestue og sendt afsted med deres far, er at starte arbejdet med søgninger og opkald til fabrikker i udlandet i håb om at de kan producere de rigtige stoftyper eller levere det færsigt til fabrikken i Polen. Jeghar fået masser af samples tilsendt, og igen og igen oplever jeg ringe kvalitet. Det kan godt være at jeg er lidt svær at stille tilfreds, men mine kunder skal have det ypperste, og det får de kun hvis jeg er kræsen med de materialer jeg vælger at benytte.

Alt imens vi stadig intet ved omkring stoffer, fortsætter det grafiske arbejde med emballage til hvert produkt. Idag har jeg designet en smart karton hanger til de smækker jeg lancerer senere på året. De er supersøde, og de kan gemmes til at hænge de små smækker på i skabet selv efter køb, så det er ikke en typisk emballage.

Igår sendte jeg for første gang selv en stor pakke samples til Kina – den fabrik jeg har startet en forespørgsel hos ang. stoflevering og evt. produktion, er danskejet og er kendt for høj kvalitet og syegenskaber. De modtog den idag og det må siges at de er effektive, for de er allerede igang med at lave priser til mig skrev ejeren tidligere idag. Hvis alt går som det skal, så kan dette meget vel lykkes, men som alt andet så tager det også tid at starte en ny produktion op… og jeg så helst at jeg havde to produktioner kørende samtidigt så jeg kan tjekke den bedste leverandør af mine produkter før jeg vælger et fremtidigt samarbejde.

UF det er spændende, men gaaaaab hvor er der mange detaljer og masser af arbejde fra morgen til aften.

IDAG tog jeg dog et break fra den ensformige rutine og ordnede have fra 8-12… manden og jeg har købt legehus til de små som så blev leveret idag på en ladvogn…

Fedt 🙂 Laver et indlæg om det imorgen… nu vil jeg se dyner 🙂

havefoto

 

Share Button
januar 15

Om Bergmark Copenhagen


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

idea

Har du nogensinde fået en idé til en forretning, opfindelse eller et design, som du mener er MEGET bedre end det der i forvejen findes eller som endnu ikke eksisterer, men du synes at arbejdet med at realisere denne idé er svær, lang og tung!?!?

Du har så inderligt ret!  – men kom ind i kampen, det er ikke umuligt. liamsele

Hvis andre kan, kan du også! For hvad gør andre før de bliver succesfulde? De tager chancer og prøver det af… og på et tidspunkt vil det lykkes.

Men, ikke desto mindre startede jeg selv et nyt projekt i Juni. På billedet ser du hvorfor jeg opfandt PUSLESELEN – alle bleskift var en kamp uden lige… en kamp om ikke at tabe lortebleer eller baby på gulvet – en kamp om at have kontrol over det hele, i et øjeblik hvor i vores tilfælde, lillemanden, var HELT UDE AF KONTROL!

Jeg gik igang med at konstruere og designe… ret svært når man ikke ejer evnen til at sy, men jeg fik lavet nogle prototyper som rent praktisk virkede rigtigt godt, når jeg puslede min søn. Disse var nylonseler med klikspænder over maven og skulderstropper… enkelt og smart, men af en eller anden årsag kunne den lille fyr hurtigt vride sig ud af selen i denne form, så jeg måtte igang igen. Jeg har nok 15-20 designs til brug på puslepuder.

Jeg vil løbende poste blogindlæg til kategorien “Mine projekter” om hvordan det går med projekterne.

Du kan læse mere om forløbet hér:

Share Button