januar 24

Fashion Show Off – del 1


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

Modeblog1collage

 

Ja, ligesom så mange andre er MOI nu også gået igang med det velkendte fænomen at blogge om tøj og stil. Jeg synes nemlig min helt fantastiske smag skal ud til alle jer tøser derude, så i kan få inspiration til at sammensætte noget helt fantastisk og unikt! Jeg lover dig at mændende nok skal glo efter dig… ja ligefrem måbe! Jeg lover dig at du vil føle dig helt speciel… hvis du gør ligesom mig – så kan du KUN få succes. Du slipper helt for at tænke mere og det stopper ikke hér! Du vil føle at tøjet ejer dig… en fantastisk følelse af at have en identitet. Alle ved jo hvor vigtigt det er at have det rigtige outfit på ik!!! DOH!!! Det ved enhver der har bare LIDT mellem ørerne. Derfor er det også så vigtigt at du holder dig opdateret på min blog, så du ikke går glip af mine helt igennem fantastiske guldkorn.

MIN DAG…
Jeg har ofte undret mig over hvorfor folk arbejder!!! Det kan man da ikke. UNDSKYLD… men helt ærligt, så er det da meget federe at sidde og blogge om mode hele dagen. Jeg personligt starter altid dagen med at tage en frisk udrensende ansigtsmaske på mens jeg drikker grøn te. Bagefter så bruger jeg ca. 4-5 timer foran spejlet.. ja det er mega hårdt at se SÅ godt ud som mig. Ind imellem får jeg også enormt ondt i ryggen… mest pga. mine store fortrin som jeg købte sidste år. men piger… tag det ik så tungt for det er det hele værd!

Når jeg er færdig med make-uppen og mine lækre hår extensions, som lige skal have en hurtig rystetur foran altanvinduet, så alle kan se mig – ja så er det tid til at finde dagens outfit frem. Piger… dette er IKKE en let opgave. Jeg kan jo ikkevise mig i det samme outfit 2 gange…. fuck – det ville være mega nederen og totalt pinligt! Så hér er det jeg råder dig til at kigge dine mange selfies igennem… på den måde minimerer du risikoen for at komme til at tage det samme på igen. Når alt er fundet er det tid til en ny selfie foran spejlet… så alle mine venner på Facebook kan se hvor hot jeg er. Derefter er det shoppetid… men come on, der er kun ét sted at handle hvis det står til mig – Fields. Åhhh det er så hårdt at være mig men who cares… as long as people look at me!

Nu har jeg beriget dig med lidt af min dag, så jeg håber du fik en masse inspiration til hvordan du kommer til at ligne mig – for alt andet er bare IKKE i orden!

Ha en dejlig dag derude og husk læbestiften.

Kyssemys fra Sue

(Tak til H&M, BR, Søstrene Grene & Tiger butikken i Fields for de fine gratis blogger-gaver)

 

Share Button