februar 1

Ammeskive?????


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

ammeskive

 

Så kom den – opfindelsen du IKKE kan være for uden…. eller kan du?

Jeg håber bestemt at du som nybagt mor, lader naturen råde og mærker efter i din krop, når dit barn begynder at grynte, for så betyder det med stor sandsynlighed at det vil til babsen!!!

Denne opfindelse – ja undskyld mig – nu er jeg jo selv opfinder, så jeg kender godt følelsen af at man synes man har fået en god idé, men denne skulle bestemt have været en af dem man pænt springer videre fra, til næste gode idé. kan man ikke finde ud af hvornår ens barn har fået mad sidst eller lytte, mærke, observere osv. som man gør som nybagt mor, så er det nok mere vigtigt at investere sine penge i noget rådgivning.

Og så er der fandeme også en skive der indikerer hvilken babs baby sidst har fået fra…..amen altså!!!! De gange jeg har ammet, har jeg aldrig været i tvivl – for brystet er jo ved at sprænge, hvis ikke man har haft lagt baby til. Det bryst der er spændt, knudret, løber, er ømt som bare fanden er nok det bryst du bør lægge baby til først! Jeg har dyb respekt for alle mulige gadgets… hjælpemidler i hverdagen. Jeg opfinder selv sådanne, og har en masse der er på vej ud i handlen, men når det så er sagt, så ville jeg mene at en afstemning eller en rundspørge og research på feltet hurtigt ville vise at mødre ganske fint klarer at amme sit barn uden en babs-manager!!!! Hvad skal vi kvinder  ellers lave på barsel end at holde styr på ammetider, bleskift og sidde og kigge stolt på sin lille guldklump 😉 (i store træk haha)

Jaja… det var lidt sort og hvidt!

Helt seriøst…. hvis verdens kvinder har brug for denne – så er jeg alvorligt bekymret for fremtiden!

(Undskyld til opfinderen – men dette er en OMMER!)

___________________________________________

OPDATERET:

Efter at have fået feedback fra en kvinde der rent faktisk har haft glæde af denne ammeskive, trækker jeg alt negativt tilbage 🙂 Og glæder mig over hendes succes. Man har jo lov at blive klogere ;o)

 

 

Share Button