februar 20

MAD-ANGST!!!!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

chicken hormones

Hvad sker der i vores samfund??? Jeg er ikke stolt af at indrømme dette, men jeg har mega svært ved at finde madvarer jeg kan spise UDEN at få angst enten pga. måden maden er bearbejdet på eller pga. dyrevelfærden ifm. dyrehold og produktion o.l. Jeg er faktisk ved at brække mig når jeg handler ind…

kyl3

Den pumpede kylling der ligger og sovser rundt i en blanding af saltvand, blod og kødsaft…. og tanken om at den stakkels kyllerylle har levet X antal dage i et metalbur eller en overcrowded stald, for at blive halshugget EFTER mishandlingen fra de andre kyllinger siden den blev født.  Oksekødet der er proppet med nitrit for at skjule den igangværende forrådnelse… bedre kendt som madsminke! mad1Pølser som man gladelig serverer for sig selv og sine børn, men som består af 98% restekød, benmarv, mel og andre tilsætningsstoffer!!! YAK! Spegepølsen der er rød som et jordbær… ofte farvet med E249 og E250 (Fy for helvede).

kyl2

Stort set ALT jeg ser giver mig kvalme og jeg går udelukkende efter økologi også selvom der er rygter om brådne kar i denne del af fødevareindustrien! Men vi skal jo leve…
Svinene er totalt ødelagte af antibiotika – de får så meget at de og vi der spiser dem, også bliver syge… igen KLAAAMT!

Kigger på kagerne, som består af animalsk fedt og sprøjtede melprodukter, melamin i mælk??? Hvorfor fanden tilsættes der plastik i vores mælk?… kigger på fiskene som den ene uge er det sundeste man kan spise og den anden, direkte dødeligt fordi eks. fiskefarsen er fyldt med bakterier der angriber vores indre organer. Frugten dufter ikke af frugt mere og er sprøjtet så hårdt at de kan ligge evigt i frugtkassen i køleskabet… og forleden da vi handlede i Lidl, var der den frygteligste plastik/silicone stank fra banankassen! Det er simpelthen ikke værdigt! Vi har haft æbler der har været knaldrøde og “friske” i månedsvis på køl… det var før jeg gik over til økologi, for de holder som regel kun en uges tid eller to, før de krøller og mister spændstighed…SOM DE SKAL!

Fuck hvor er jeg træt af regeringen der bare lader stå til… alt handler om penge – madvarer skal holde sig friske i unaturligt lang tid og vi forbrugere køber blindt ind!!!

Nu gider jeg ikke mere – gider ikke give mine børn mad der senere i livet kan resultere i kræft eller andre sygdomme… gider ikke bare lade stå til og følge strømmen. Jeg melder mig ud af dette forbrugshelvede og vil fra idag af, ikke købe ind fordi jeg skal, men fordi jeg ønsker at give min familie en sundere fremtid. Jeg boykotter ALT det lort. Hvis det gør vores middage kedelige og ensformige fordi vi kun kan handle få steder, må vi jo fokusere på at være kreative… og ja, det bliver (svine) dyrt!!!!!

Jeg håber andre følger trop og vi sammen kan få flere økologiske og sunde madvarer ud til forbrugerne.

 

Share Button