januar 28

Dag 7. Vægttab 1.7 kg.


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

HURRAAAA…

vægt

 

Så er de første 1.7 kg smidt den første uge på 1000 kal. om dagen. Jeg har spist ALT – med måde. Surt at kaste et halvt dagsbudget ud på vaniljekranse og rodfrugtchips, men ikke desto mindre er det netop årsagen til at jeg KAN holde diæten. Skulle jeg helt undvære de lækre sager ville jeg tabe energi og det er jeg simpelthen en for stor madelsker til.

Idag stod menuen på hjemmerørt fiskedeller med grønt til… OG hollandaise sauce. Der var MASSER kalorier at tage af, da jeg havde sparet frokostkalorierne fordi jeg havde travlt og ikke nåede at spise. Hvorfor så ikke bruge dem på lidt af det gode. Havde ellers købt ind til en fedtfattig sauce.

Ydermere så har jeg ikke bare tabt mig men har fået meget mere energi når der ikke kommer nær så meget sødt i sækken 🙂 Jeg sørger for at røre mig så meget jeg kan p.t. og idag var dagens motion at trække min søn rundt i sneen på bobslæden i løb… skovle sne hos både os selv OG naboen og lavede ovenikøbet en snemand OG en kælkebakke til de små, ud af al den sne jeg kunne hente fra gaden, indkørslen og stien op til huset.

Ja – det går fantastisk – jeg er GLAD.

 

 

 

Share Button
januar 22

Vægtgraf – TOTALT grænseoverskridende!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

vægtgraf

 

Foto: Vægtgraf taget fra min Madlog som jeg har ført det første år, så lidt igen… og nu er startet igen fra idag!

Ja, hér har du så beviset på at jeg har været både sindsygt overvægtig, total i orden i 2-3 år… og så nu igen langsomt på vej …. OP! Men nu er det NOK!

Idag startede jeg med 2½ times motion – og ja, det var det der bla. fik motivationen op igen. Jeg har gjort det før med succes, og kan gøre det igen. Er landet på 80,4, men har tabt mig 600 gr. siden sidste uge. Har også spist en del pga. svingende humør…. men nu er jeg fit for fight. Jeg er startet på madlog.dk som før gjorde at jeg kunne tabe mig ca. 1 kg. om ugen ved at spise hvad jeg havde lyst til, men indenfor et bestemt antal kalorier.

Jeg ser mine 1000 kalorier jeg har tildelt mig selv om dagen, som 1000 kr. jeg må shoppe for. For de 1000 kr, kan jeg taste ind alt efter hvor mange kalorier mine madvarer og drikkevarer koster i kalorier. Altså, dermed kan jeg også bedre prioritere eks. mad der koster meget lidt i kalorier om morgenen og formiddagen, hvis jeg ved vi er inviteret ud og der kommer flere på om aftenen.

Jeg ved ikke om jeg kan gennemføre nu jeg har to børn, men jeg giver det et shot!

De sidste 6 måneders intense arbejde foran computeren har virkelig sat sit præg på min krop. Jeg sidder alt for meget stille, og når man er stresset med jobbet, børn, mand, hus og alt det andet, så er det bare svært at holde gejsten og fokus på den skide sunde kost! Få jeg succes med virksomheden skal jeg absolut have en husholderske/babysitter/madmor som er specialist i sund kost 🙂

Det er TOTALT grænseoverskridende at vise jer alle der kigger ind på siden og læser dette, at vægten er gået så meget op og ned – men igen, der skal motivation til at lykkes, og den kommer ved at være ærlig og fortælle omverdenen hvordan jeg har det… og jeg har det faktisk (kropsligt) ad helvedes til! Før i tiden var jeg overvægtig i mange år, men det var ikke et problem fordi mit energi niveau var helt i top og jeg kunne alt selvom jeg vejede for meget – jeg hoppede og sprang, og når jeg endelig spillede eks. badminton, hindrede mine ekstra kilo da ikke at jeg rent faktisk også kunne vinde 😉 ja, jeg havde krudt i røven!

Nu er det en helt anden sag – jeg er blevet ældre og jeg har i mellemtiden født 2 børn med mega komplicerede graviditeter og fødsler. Mit stofskifte fuckede op med nr. 2 og jeg har rent ud sagt haft det virkelig skidt. Har ondt overalt… slidegigt, kramper i ben og arme, smerter i halebenet efter det brækkede under 1. fødsel for 2½ år siden og en nerve er kommet i klemme som giver sindsyge iskias smerter hvor jeg pludseligt kan gå i almindeligt tempo, for så at knække helt sammen på gulvet i smerter!!! Jeg har haft antegn til en blodprop i benet – vi ved ikk med sikkerhed hvad det var der skete og jeg ønsker heller ikke at vide det, og så spiser jeg fandeme galemig også mavesårsmedicin pga. smerter i brystet/spiserøret! Ja, this old shit is getting weak!

Sådan noget tabu agtigt noget som sexlivet og hvordan overvægten i øvrigt påvirker én…MIG, ja, det skal siges at jeg altid har været (MOR, hvis du sidder og læser med IGEN, så spring lige ned i næste afsnit, på forhånd tak, elsker dig!!  sexglad haha 🙂 men ærligt, så synes jeg bare det er pisse besværligt at hoppe rundt når jeg er så tung… rideturene kan han godt glemme 😉 det er stort set umuligt at bære min egen vægt… så de sidste 2-3 måneder hvor jeg har taget helt vildt meget på, kunne det sagtens have været bedre og det er en TOTAL ægteskabs KILLER! Det stopper os ikke, men det er da meget meget sjovere når man er i form – så det er bare én årsag mere til at se at få gang i den sunde livsstil igen 😉

MEN – jeg er jo ikke død endnu… så jeg kan stadig nå mit mål som jeg satte mig da jeg var omkring de 35 år og ved at være bange for at blive gammel 😉 Havde jo endnu ikke opnået min livsdrøm dengang – at blive mor, så nu vil jeg igen forsøge at nå det sidste mål jeg mangler at opfylde i mit liv (indtil jeg finder på nye selvsagt).

Mit sidste mål jeg alligevel ikke opnåede var at blive en super sund, smækker og slank 40-årig! This mama is going to ROCK!

Så nu er sports tasken pakket og på mandag går jeg over…nej…LØBER jeg over i Fitness World her i Herlev og starter op! No matter what! Ville ønske jeg ikke var alene om det, men hul i det – det skal nok lykkes, har jo gjort det før.

Nul pulverkure, nul suppekure, nul sulteteknikker… tager den som den kommer med masser træning og optjente kalorier med træningen, og så ellers bare holde mig til min daglige ration. VIL spise usundt ind imellem….for som jeg selv skriver i mit andet indlæg, så ved jeg præcis hvad der skal til

LUK KÆFTEN OG LET RØVEN!

Er hermed gjort!

😉

Peace and out!

Sue

 

Share Button
januar 15

Er du også en “fed” person?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

fatso

Det er jeg 🙂 På den fede måde altså…. 

Træt af pille, pulver og suppe kure? og modig nok til at finde det virkelige problem?
Fedme kan have mange årsager – skjult sorg, sygdom, omsorgssvigt, genestisk relateret m.m. og kan i de fleste tilfælde afhjælpes. Vi er nogle stykker der kender problemet med ikke at kunne binde sine egne snørebånd… 🙂

“It takes one to know one…”

Min filosofi er at man ikke ved hvordan andre har det medmindre man selv har prøvet det….. Jeg har selv vejet ca. 30 kg. for meget, men trænede hver dag og trænede jeg ikke, sørgede jeg alligevel for at jeg forbrændte mere end jeg indtog. Nu har jeg taget 20 kg. på men skal igang igen både med lidt styrketræning og konditionstræning men jeg har ændret mine madvaner radikalt. Min egen overvægt er forbundet med at jeg er insulin resistent og har sygdommen pco og ved forkert ernæring samt for lidt motion. Nu hjælper jeg andre der har vægtproblemer med at komme igang med deres nye liv, det er aldrig for sent!!!
De fleste bruger lang tid på at gennemskue, hvad overvægten gør ved dem, og de skal tage beslutningen om at holde op med at leve usundt mange gange, før de bliver klar til at lægge den dårlige livsstil bag sig. At træffe beslutningen og “falde i” igen flere gange er derfor en nødvendig proces for at blive helt klar. Det er derfor min oplevelse, at jo flere forsøg på at holde op du har bag dig, jo større er chancen for at det lykkedes næste gang. Efter et par uger, oplever de fleste positive forandringer i deres liv. Det er vigtigt at være opmærksom på disse.

Så kom igang – vi kan evt. starte sammen!?

Starter hver eller hver anden formiddag i Fitness world Herlev fra d. 20/1-14 skal du med???

Share Button