januar 10

Undskyld mor!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

morsdag

 

Ja – så skete det – jeg glemte min mors fødselsdag IGEN!

Jeg ville aldrig selv glemme mine børns fødselsdag, men ærligt, så er jeg ikke god til datoer, og glemmer stort set alles fødselsdag, også min egen. Det er underligt, for det er ligesom om jeg har en brist hvad angår aftaler eller mærkedage…
Hvis jeg skal gengive min egen alder, børnenes fødselsdatoer eller andre mærkedage vender jeg mig altid mod manden som husker det hele, undtagen sin svigermors fødselsdag!

Nå, men ikke desto mindre har jeg MEGA dårlig samvittighed, har haft det skidt idag og har ligget på sofaen hvilket ikke er mig normalt! Havde jeg husket min mors fødselsdag var jeg kørt ud og hente en gigantisk kage til hende og en buket blomster – næste gang ! 🙁 eller en anden dag når hun mindst venter det!

Jeg har den sødeste mor i verden – samtidigt også den mest irriterende, men jeg ville ikke undvære hende for noget.

MORMOR1

Mor – du er verdens dejligste og kærligste mor og mormor i hele verden – jeg elsker dig så højt og uanset hvad der kommer imellem os i hverdagen, skal du vide at du altid er i mine tanker og at Miricca og Liam elsker og savner dig så meget. Særligt Miricca er knyttet til dig som ingen anden – og det er skønt at se dig med hende, det giver mig et billede af min egen barndom.

Vi elsker dig og jeg lover at jeg vil prøve at sætte alarmen på min mobil til næste år 😉

 

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået januar 10, 2014 af Sue in category "Whoops!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *