januar 11

Honeymoon in Greece


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

1

(Foto: Tommy & jeg på vej til den eventyrlige strand Elaffonittis)

I August 2013, besluttede min mand og jeg at tage 5 dage til Kreta UDEN børn… ja du læste rigtigt!!! Første gang i 2½ år og vi behøvede virkeligt dette. Vi kom aldrig på bryllupsrejse, og vi havde arbejdet hårdt hele året, og trængte til lidt voksentid :). Min mor sagde ja til at tage Miricca og Liams gudmor Lena, ville gerne tage Liam. Vi gik ind på Expedia.dk og søgte last minute rejser… og efter 4-5 timer ved computeren tog vi chancen med et 4 stjernet hotel på Kreta, med – ifølge websiden – alle bekvemmeligheder, hvilket var et must for de få dage alene. Vi skulle allerede flyve 2 dage efter. Lige efter vi havde betalt rejsen, fandt vi et klageindlæg fra et par der havde besøgt præcis samme hotel ugen før, og som havde fået besked om at hotellet var overbooket og derfor blev de henvist til et rent ud sagt lortehotel inde i byen, og vi fandt også ud af at flere havde klaget over hygiejnen!!! Jeg var lige ved at panikke… dette skete bare ik! Vi havde betalt 11.000 kr for 5 dage og 4 overnatninger på et hotel der skulle være super lækkert.

Jeg sendte hotellet en mail om at de godt kunne melde ud hvis de var overbooket – øjeblikkeligt, da dette var vores bryllupsrejse. Om aftenen fik jeg et opkald fra en medarbejder fra Expedia som beklagede meget fordi hotellet havde kontaktet ham og sagt at de var overbooket. Vi blev tilbudt en opgradering imod at tage et andet hotel – hvilket jeg bestemt ikke afslog – men alt var optaget, og det eneste jeg ønskede efter vores kriterier med havudsigt, spabad, privat balkon, king size bed og god mad i området. Det var jo trods alt vores bryllupsrejse UDEN BØRN!

Expedia fandt nogle andre 4* hoteller men når jeg slog dem op, var der ikke rigtigt noget der klikkede. Jeg fandt selv et 5* hotel som efter bedømmelser på TripAdvisor kun havde tilfredse kunder – dette forklarede jeg ville passe bedre til vores smag 😉 og han sagde at han ikke havde autoritet til at godkende så dyr en opgradering, men at han ville vende tilbage. der var en masse frem og tilbage men vi endte med at få det eneste ledige værelse på dette hotel – som til vores held var den dyreste Suite med to værelser, 3 badeværelser, spa, privat balkon med egen pool og havudsigt!!!  Det var helt fantastisk!
Pris pr. overnatning: 15.000,-

Minoa Palace Spa & Resort

minoa5

minoa1

minoa3

minoa6

minoaJeg vil indrømme, at det gav mig en ordentlig klump i maven at skulle rejse fra børnene… normalt ikke noget jeg ville have gjort, men jeg, vi…havde brug for dette. I lufthavnen hvor vi ventede et stykke tid, fældede jeg et par tårer… skrev et indlæg på Facebook, men fik masser af opbakning fra venner som mente at det var OK med lidt voksentid. Jeg var tynget af skyldfølelse…  LIGE INDTIL vi landede på Kreta og jeg oplevede dette helt igennem fantastiske hotel.

Det var helt underligt at pakke ud, tage sommerkjole på og slændre op i aftenrestauranten…uden ungerne på slæb! Ingen poser og tasker med flasker, bleer, mad på glas, vådservietter til hoved og røv… ingen klapvogne og INGEN LARM! Kun min mand og jeg på en romantisk strand, god mad og et glas vin! Det var jo livet. Vi var nærmest nyforelskede.

Jeg kan lige så godt sige det, hvis du sidder her og læser med… har du børn (uanset hvor mange) så tror jeg særligt din partner ville sætte stor pris på en miniferie – getaway, med kun dig! 2, 3, 4, 5 dage… spiller ingen rolle, man nyder det bedst dag 1-3 synes jeg… de sidste to dage savnede jeg ungerne selvom vi selvfølgelig hyggede os. Men det er nok meget forskelligt hvordan man har det. Det var nyt for os, men måske normalt for andre!

Vi gik på Skype med min mor som havde miricca… hun synes det var lidt underligt at sidde og snakke med mor og far. Hun var jo kun lige 2 år dengang… og snakkede og hyggede men pev en del når vi sagde farvel. Det var det sværeste… men alligevel dejligt at se hende. Liam så vi ikke i de 5 dage da Lena ikke havde Skype eller brugte det. Men uanset hvad, var vi så trygge med hvem der passede ungerne at vi kunne nyde dagene i fulde drag. Vi hyggede til den helt store guldmedalje!!!

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået januar 11, 2014 af Sue in category "Rejser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *