januar 13

Mette Frederiksen!!!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

Cartoon-Why-Work-600Hold da kæft kvinde…

Sidder hér og hygger og nyder formiddagen… og så hører man pludseligt på NEWS, Mette Frederiksen sige

“Det handler jo om at de arbejdsløse skal have et arbejde… og det er jo også det de helst vil”

Ifølge hvem? Ifølge dig!

Først og fremmest så er der rigtigt mange der rangerer som arbejdsløse, fordi de ikke er kategoriserede og ligger i en gråzone, fordi de er syge eller venter på svar ifm. ansøgning om flexjob, pension, o.l. Der er ligeså mange årsager til arbejdsløshed som der er mennesker, vi er alle forskellige.

Ovenstående foto er FOR SJOV – ja, pisse provokerende. Jeg er IKKE tilhænger af dem der IKKE GIDER arbejde, men jeg kan forstå at det kan lade sig gøre at leve et liv på den kontanthjælp der gives. Skrabet, men det lader sig gøre. Og ønsker folk at leve med så få midler, så lad dem dog!!! Hvis det giver et menneske mere livskvalitet IKKE at stå op hver morgen og gå på arbejde, så kan jeg ikke forstå hvorfor de skal tvinges. Jeg ser det hele i et lidt større perspektiv. Det handler i mine øjne ikke om at tvinge nogen til noget de ikke vil, men motivére mennesker til at lave noget der inspirerer og glæder dem hver dag. Ville du selv synes det var fedt at blive mødt ude i dagligdagen, af medarbejdere der minder mere om hende den flabede skoletrætte McDonalds medarbejder, end en glad og livstilfreds arbejder, der nyder det han/hun laver???

MAN skal ikke fortælle andre mennesker, hvad de vil. Lad dog de arbejdsløse snakke for dem selv. Jeg er ved at kaste op i min egen mund, når jeg hører sådanne sætninger! Min morgen bliver heldigvis ikke ødelagt af de dumme dumme ord, men den bliver helt sikkert sat i perspektiv, for uden min egen fri vilje til at forme mit liv som JEG selv ønsker det skal være, havde jeg nok siddet i et eller andet dødsygt arbejde, fordi MAN SKAL!

Jeg er sikker på at tvinger man folk ud i arbejde, blot fordi man har den holdning at arbejder de ikke, så er de samfundsnassere, dovne og ikke værdige borgere… ja så afføder det en masse utilfredse, ugidelige, ustrukturerede og ligeglade medarbejdere rundt omkring, som i den sidste ende, ender med at skade sin arbejdsgivers ry, virksomhedens ry eller sin eget selvværd! Måske i sådan en grad, at det gør det stik modsatte end forventet. Måske mister de mennesker der før har arbejdet i et givende og spændende arbejdsmiljø, gejsten for at arbejde hvis de bliver placeret bag kassen i Netto!!! Et arbejde skal ikke bare være et arbejde. Et arbejde hvor du står op kl. 06, går i bad, tager bus og tog på job, arbejder fra 8:30 til 16, kører bus og tog for at komme hjem, lander hjemme mellem 17 og 17:30… så har du brugt 75% af din vågentid, og sover resten af tiden, indtil næste dag… dette fylder næsten ½ delen af det liv du er født ind i, eller mere… og bør derfor også være en del af din idenditet. Er det romantisk pladder? Ikke efter min mening – det handler mere om hvor og hvordan man sætter ind end hvad man sætter ind med!!!

Jeg kan personligt ikke klare et 8 til 16 arbejde, jeg har nogle psykiske og fysiske udfordringer, som gør at jeg har ligget i en gråzone i mange mange år, men jeg er bestemt ikke doven! Dem der kender mig, kan knapt følge med… men det beviser blot at dem der VIL arbejde, også gør det, eller ville gøre det, men på deres egne præmisser. Ingen voksne mennesker med respekt for sig selv, lader sig indoktrinere eller dominere, for at tilfredsstille andre og slet ikke politikere!

Personligt kunne jeg aldrig drømme om at ligge på sofaen og krydre røv! Jeg kunne aldrig drømme om at sidde og se på sæbeoperaer og andre ligegyldige TV serier, for at slå tiden som arbejdsløs ihjel!!! MEN, de der betegnes som ugidelige arbejdsløse, ender jo præcis i sådan en “profil” fordi MAN SKAL arbejde. Det hædres ikke at være en god mor eller far, der passer sine børn hjemme med nærhed og kvalitetstid i stedet for at placere dem i institution, hvor andre mennesker (arbejdende- tvunget eller selvvalgt) passer dit barn – bruger 75% af dit barns vågentid med dem, i stedet for dig selv, og opdrager på dit barn, oplever dit barn, har de bedste timer med dit barn!!!

Hvad nu hvis ALLE arbejdede… ingen arbejdsløse altså! Hvem gavner det i sidste ende? Skat? Dig? På hvilken måde bliver DIT liv bedre af at din nabo har et arbejde?

Du er født til et liv på denne jord, og ikke med henblik på at arbejde, men med henblik på at udvikle dig personligt og mentalt. Livet handler om så meget mere end arbejde… men kan man via sit arbejde, gøre en forskel, lære og blive inspireret i sit liv og føle at man gør en forskel i sit eget og andres liv hver dag man stiller uret, vågner og bruger hele sin dag på at arbejde for andre.

Jeg vælger at arbejde selvstændigt for at gøre en forskel for mig selv, min familie og den verden jeg lever i. Og du kommer aldrig til at møde mig i et arbejde jeg ikke brænder for!

Kald mig bare doven!

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået januar 13, 2014 af Sue in category "Politik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *