januar 13

Clairvoyance.


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

4a4d1805eb24abee6c4fbfb8d54b9523

 • Hvad er clairvoyance?
  Ordet clairvoyance stammer fra Frankrig og betyder klarsyn – at se klart.Man kan være clairvoyant på flere måder.
 • Klarsyn – at se afdøde.
 • Klarfølelse – at føle afdøde, når mediet føler energierne i sin egen krop og mærker impulserne fra klientens aura og de energiudstrålinger, der er omkring alle fysiske manifestationer.
 • Klarhørelse – at høre afdøde, når mediet f.eks. modtager beskeder fra den åndelige verden.
 • Nogle clairvoyante arbejder bedst med redskaber som tarotkort, silkebånd, sten og krystaller, krystalkugler eller andet. Når man arbejder med clairvoyance kan den clairvoyante bruge både psykiske og mediumistiske evner.
 • Måske har du svært ved at komme videre i dit liv og behøver råd eller vejledning, måske drømmer du om at foretage en større ændring i dit liv men er usikker på om det er det rigtige, eller måske ønsker du ligefrem at spørge til en konkret situation ang. dine børn, arbejde, kærlighed, rejser eller andet. Alle spørgsmål er velkomne. Vi arbejder 100% efter de etiske og moralske normer indenfor den spirituelle verden hvorfor spørgsmål om død & andre menneskers privatliv ikke besvares.
 • Hvordan foregår en clairvoyance rent praktisk?
  Det er en god idé at forberede et par spørgsmål i forvejen. Vi starter som regel med en lille samtale og bagefter “tuner” jeg mig ind på dig & de spørgsmål du stiller.

Der er mange dygtige clairvoyante, ligesom der er mange dårlige. Jeg arbejder selv på den måde at jeg ikke fortæller dig hvad du skal vælge i livet… det er op til dig, og hvorfor skulle jeg fortælle dig opskriften på dit eget liv? Jeg kender ikke engang min egen, men jeg oplyser nogle områder omkring nogle situationer hvor du er låst fast, så du selv kan træffe dine beslutninger. Jeg kigger heller aldrig på uret – en session tager den tid en session tager. det vigtigste er at DU får forløsning og i afdødekontakter, en afslutning.

Læs Blogsiden om min spirituelle baggrund hér

 

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået januar 13, 2014 af Sue in category "Spirituelt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *