januar 13

Afdødekontakt


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

dsass

  • Hvad er afdødekontakt?
    Afdødekontakt, er kontakt mellem afdøde “ånder” & et medium med henblik på viderebringning af beskeder.  Alle mennesker har evnen til at høre / føle / se afdøde men ofte er de evner fortrængt eller glemt grundet vores moderne tid hvorfor et medium som er trænet og skolet kan stå til rådighed.
  • Hvorfor bestille en session ?
    Måske har du behov for at få bekræftet livet efter døden eller behov for at vide om dine kære du har mistet, har det godt hvor de er på den anden side eller måske behøver du en form for forløsning ved et sidste farvel. Det kan også være den afdøde har “hjulpet” dig derhen fordi der er noget der skal siges… en besked fra åndeverdenen. Der er mange årsager til hvorfor folk vælger at komme til en afdødekontakt og jeg respekterer dem alle.
  • Hvordan foregår en afdødekontakt rent praktisk?
    Efter velkomsten hos dig eller mig og en kort intro til sessionen sidder jeg ofte et kort øjeblik for at “linke” ind til åndeverdenen… det kan også være at jeg allerede inden sessionen har den afdøde tilstede da de afdøde der har behov for at sige noget til klienten ofte holder sig til… de er godt klar over hvad der skal foregå. Det kan ske at det ikke er lige præcis den afdøde som klienten håber på at få kontakt til, der kommer igennem… dette er vigtigt som klient at være forberedt på da venner m.fl.ligeså vel som familie på den anden side kan have noget relevant at sige.

Læs om min spirituelle baggrund på blogsiden hér

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået januar 13, 2014 af Sue in category "Spirituelt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *