januar 15

Om Bergmark Copenhagen


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

idea

Har du nogensinde fået en idé til en forretning, opfindelse eller et design, som du mener er MEGET bedre end det der i forvejen findes eller som endnu ikke eksisterer, men du synes at arbejdet med at realisere denne idé er svær, lang og tung!?!?

Du har så inderligt ret!  – men kom ind i kampen, det er ikke umuligt. liamsele

Hvis andre kan, kan du også! For hvad gør andre før de bliver succesfulde? De tager chancer og prøver det af… og på et tidspunkt vil det lykkes.

Men, ikke desto mindre startede jeg selv et nyt projekt i Juni. På billedet ser du hvorfor jeg opfandt PUSLESELEN – alle bleskift var en kamp uden lige… en kamp om ikke at tabe lortebleer eller baby på gulvet – en kamp om at have kontrol over det hele, i et øjeblik hvor i vores tilfælde, lillemanden, var HELT UDE AF KONTROL!

Jeg gik igang med at konstruere og designe… ret svært når man ikke ejer evnen til at sy, men jeg fik lavet nogle prototyper som rent praktisk virkede rigtigt godt, når jeg puslede min søn. Disse var nylonseler med klikspænder over maven og skulderstropper… enkelt og smart, men af en eller anden årsag kunne den lille fyr hurtigt vride sig ud af selen i denne form, så jeg måtte igang igen. Jeg har nok 15-20 designs til brug på puslepuder.

Jeg vil løbende poste blogindlæg til kategorien “Mine projekter” om hvordan det går med projekterne.

Du kan læse mere om forløbet hér:

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået januar 15, 2014 af Sue in category "Mine Projekter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *