januar 15

Aura reading & multiterapi


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

an_easy_guide_to_a_healthy_aura

En aura er det energifelt der flyder omkring alt levende og som afgiver farver eller lys. Auraen kan læses af clairvoyante som tolker farvernes betydninger i forhold til dennes sindstilstand eller kropslige tilstand. Vi har flere “lag” i auraen og de er forskellige. Auraen består af fire lag, nemlig det æteriske, det astrale, det mentale og det åndelige/spirituelle. Nogle healere kan se disse lag som forskellige farver. De fire lag beskriver hver forskellige sider af mennesket. Det æteriske lag beskriver bl.a. menneskets livsenergi og fysiske velbefindende, det astrale følelserne, det mentale tankerne og bevidstheden og endelig beskriver det åndelige/spirituelle lag det åndelige aspekt af mennesket. Auraen forstås som en slags ikke-fysisk krop, der afspejler hvad det enkelte menneske indeholder – herunder også den enkeltes helbredstilstand, ubalancer og blokeringer.
Billedet øverst illustrerer flot hvordan man eks. som medium kan føle ånder. Forestil dig at du er den ene figur, ånden den anden. Når man stiller ind (tuner ind og åbner sig) lader man sit eget energifelt “smelte” sammen med åndens energi, og kan dermed mærke og kommunikere med ånden.
  • Aura tegning/reading:
    Foregår ved at klienten møder til den aftalte session, en kort forsamtale mellem behandler & klient starter behandlingen og så begynder behandleren sin indledende øvelse. Behandleren kan enten sidde i ca. 15-30 min. og tegne uden at sige så meget, hvor andre kan føre en samtale på samme tid. Behandleren kigger rundt om klientens krop. Klienten sidder på en stol foran behandleren. Når tegningen er færdig modtager klienten en fortolkning af tegningen og får indblik i bla. sin egen emotionelle og fysiske tilstand, behov, evner, fremtidsudsigter, åndelighed og meget mere.
  • En aura tegning/reading varer ca. 1 time og du får den færdige tegning med hjem. 

Multiterapi sessions er en kombination af :

  • Clairvoyant rådgivning
  • Healing
  • Afdødekontakt / forløsning
  • Coaching i forbindelse med vægttab m.m.
  • Samtaleterapi

Hvis du føler behov for at få hjælp til at løse et personligt problem, kan du med denne behandlingsmetode opnå en “gennemrenovering” af både krop og sjæl idet jeg ikke alene vil rådgive dig gennem clairvoyance og samtale men også tilbyder dig healing m.v. hvis jeg fornemmer et behov for dette. Jeg er af den overbevisning at man ikke opnår det fulde udbytte af nogen som helst behandlingsform, hvis man kun “reparerer” problemet…. for så vil et nyt problem erstatte det gamle og du vil igen få behov for hjælp. Hér finder vi årsagen til problemet og først efter denne er fundet, kan vi arbejde på at eliminere eller få større forståelse for det egentlige problem gennem øvelser og sjælelig bearbejdning.

Ind imellem handler det helt enkelt om at ændre sin måde at tænke på!

Du skal forberede dig på at der den føste tid vil blive løsnet op for nogle følelser som du vil blive berørt af både positivt og negativt… men det er en nødvendighed at gennemgå alle faser for at opnå det bedste resultat.
Du bestemmer selv hvor mange sessioner du ønsker, du kan altså stoppe når du vil og starte igen hvis du føler behov for yderligere hjælp. Det bedste resultat opnås dog ved regelsmæssige sessions indtil du bestemmer dig for at stoppe helt. Ind imellem kan jeg vurdere om du evt. bør fortsætte lidt endnu eller om du bør stoppe tidligere end beregnet… der er ingen grund til at spilde hverken din egen eller min tid, hvis du har opnået et godt resultat. Hyggesnakke kan vi altid gøre (gratis) over en kop te i klinikken 🙂

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået januar 15, 2014 af Sue in category "Spirituelt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *