januar 15

Healing


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404
  • Cure-or-Healing-1

Healing er tilførsel af universiel livsenergi til det fysiske legeme og auraen, det er også vigtigt at auraen afbalanceres da sygdomme først opstår i auraen hvorefter den trænger ind i det fysiske legeme. Hvis denne energi ikke fjernes vil den blive ved med at trænge ind i det fysiske legeme, og personen vil igen blive syg. Hvis sygdommen har karmiske årsager og er en læreproces for klienten får healeren ikke lov til at fjerne den før klienten er kommet videre i sin proces, men hér vil healeren være til stor hjælp ved sammen med klienten af finde årsagen til den karmiske lidelse. Det er ikke healeren der healer men han/hun er kanal for den universielle livsenergi som videregives til klienten. Det er klientens eget legeme der foretager regenereringen og den vil ofte stå på i flere dage efter behandlingen.Det er ikke sikkert klienten mærker den store forskel de første 12 timer efter behandlingen men derefter kommer reaktionen til gengæld. Jo mere åben klienten er des større eftervirkning.Kroppen sætter en stor udrensning igang, og det kan forårsage en del kraftige géner som hovedpine, diarré, træthed og influenza symptomer. Derfor er det vigtigt at klienten drikker rigeligt med væske dagene efter behandlingen. Healeren er aldrig alene om arbejdet, han/hun vil have diverse åndelige hjælpere/guider/afdøde til klienten, tilstede som sikrer at klienten får al den hjælp han/hun behøver. Man kan aldrig få for meget healing og en healing session en gang imellem kan også styrke imunforsvaret.

  • Hvorfor bestille en tid til healing? 
  • Hvis du føler dig sløj eller udmattet kan healing give et boost af energi, hvis du døjer med forskellige sygdomme og ønsker et supplement til din behandling kan du komme og få behandling hos mig eller jeg kommer gerne til dig. Jeg vil altid sørge for at du er i gode hænder og der er altid tid til en samtale hvis der er behov for dette. Ind imellem kan den manglende sociale kontakt til omverdenen sætte sig som negativ energi i kroppen og sjælen og jeg kan med denne healing forløse nogle af dine psykiske smerter.


hvordan foregår healing sessionen rent praktisk?

Du bestiller en tid. Vi snakker kort sammen om hvad der behøves healing for og måske ønsker du ikke at fortælle dette, hvilket jeg respekterer. Jeg fortæller kort om hvad du som klient kan forvente dig af bivirkninger, hvis sådanne skulle opstå. Du vælger som klient selv om du ønsker at sidde i en behagelig lænestol eller ligge på en briks og hvis dette ønskes, med et dejligt tæppe over dig.  Jeg starter hver healingsession med en beroligende meditation og jeg stiller mig derefter til rådighed for universet og dets krafter enten ved hoved enden eller ben enden og beder til at universet vil sende dig den fornødne healing/energi. Jeg arbejder med håndspålæggelse og måske bliver der benyttet krystaller og sten. Ønsker du ikke håndspålæggelser skal dette oplyses. Healing kan sagtens foregå uden, men jeg som behandler har erfaring med at klienterne bedst kan håndtere behandlingen når de kan følge med i hvor der bliver healet. Alt efter hvor meget energitilførsel der behøves tager selve healingen mellem 30 minutter til en time. DET ER IKKE MIG DER HEALER – JEG ER BLOT ET REDSKAB FOR HEALINGENERGIEN. Resten af tiden vil der være samtale, og går vi over tiden bliver der ikke opkrævet betaling herfor. Efter behandlingen får alle klienter et  glas vand eller en kop the.
Jeg sørger for 100% diskretion ved enhver henvendelse og ved enhver samtale. Jeg sørger for at du altid vil føle dig tryg og tilpas hér hos mig i Herlev.

diplom


VIGTIGT!

  • Healing er et supplement til helbredelse og kan ikke altid alene kurere alle sygdomme hvorfor vi idag har dygtige læger og special læger samt medicin. Vi kan ikke fortælle det ofte nok og gør det gerne igen….. Hvis du føler dig syg eller sløj skal du kontakte din læge. Vi udfører gerne healing, men stiller INGEN diagnoser – det er lægen der skal gøre dette. Healing er som beskrevet ovenfor ny energitilførsel og kan være helbredende i mange tilfælde….men husk at bruge din sunde fornuft. Healing  er ligesom massage et redskab til at løsne op for dårlige energier som sidder fast i din krop og i din sjæl.

 

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået januar 15, 2014 af Sue in category "Spirituelt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *