januar 15

Er du også en “fed” person?


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

fatso

Det er jeg 🙂 På den fede måde altså…. 

Træt af pille, pulver og suppe kure? og modig nok til at finde det virkelige problem?
Fedme kan have mange årsager – skjult sorg, sygdom, omsorgssvigt, genestisk relateret m.m. og kan i de fleste tilfælde afhjælpes. Vi er nogle stykker der kender problemet med ikke at kunne binde sine egne snørebånd… 🙂

“It takes one to know one…”

Min filosofi er at man ikke ved hvordan andre har det medmindre man selv har prøvet det….. Jeg har selv vejet ca. 30 kg. for meget, men trænede hver dag og trænede jeg ikke, sørgede jeg alligevel for at jeg forbrændte mere end jeg indtog. Nu har jeg taget 20 kg. på men skal igang igen både med lidt styrketræning og konditionstræning men jeg har ændret mine madvaner radikalt. Min egen overvægt er forbundet med at jeg er insulin resistent og har sygdommen pco og ved forkert ernæring samt for lidt motion. Nu hjælper jeg andre der har vægtproblemer med at komme igang med deres nye liv, det er aldrig for sent!!!
De fleste bruger lang tid på at gennemskue, hvad overvægten gør ved dem, og de skal tage beslutningen om at holde op med at leve usundt mange gange, før de bliver klar til at lægge den dårlige livsstil bag sig. At træffe beslutningen og “falde i” igen flere gange er derfor en nødvendig proces for at blive helt klar. Det er derfor min oplevelse, at jo flere forsøg på at holde op du har bag dig, jo større er chancen for at det lykkedes næste gang. Efter et par uger, oplever de fleste positive forandringer i deres liv. Det er vigtigt at være opmærksom på disse.

Så kom igang – vi kan evt. starte sammen!?

Starter hver eller hver anden formiddag i Fitness world Herlev fra d. 20/1-14 skal du med???

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået januar 15, 2014 af Sue in category "FatCamp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *