januar 18

For du min engel…


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404
I Thailand og bliver tusset. Tommy fik mig portrætteret som engel og jeg ham... det var ca. 2 mdr. efter vi havde mødt hinanden og i stedet for forlovelsesringe
I Thailand og bliver tusset. Tommy fik mig portrætteret som engel og jeg ham… det var ca. 2 mdr. efter vi havde mødt hinanden og i stedet for forlovelsesringe
Min engel...
Min engel…

Nogen er til tatoveringer, andre er ikke. Vandene er nok kraftigt delt hvad angår tattoos… og ja, de eneste tatoveringer jeg synes er “for meget” er dem hvor de er klasket ud over hele fjæset. I panden, på næsen, kinden og skallen… men hver sin smag og hvis de synes det klæder dem så er det sku også ok. Og så er der bare nogen der er grimme… ligesom min egen på armen, som jeg egentlig har fortrudt. Men jeg elsker mine minder om og hvad de betyder for mig – men jeg kan blive en smule nervøs over tanken om at mine børn smutter ud som 13 årige og får deres første tusser – ØV! Jeg håber dog at de IKKE ønsker at ligne deres forældre… Tommy kan måske afskrække dem en smule med hans hjemmelavede work of art! Der er ikke tal på Tommys… hele hans overkrop, arme, hals, hænder, englen på ryggen, en hjemmelavet mere på anklen… er ret indviklede at finde hoved og hale på. Men de betyder allesammen noget for ham – særligt den han har på brystet af et hjerte hvor det bliver åbnet indefra – symboliserer den smerte han følte, da hans to bedste venner blev dræbt i en bil ulykke. Alt det andet på arme, hals og hænder er Odin, Thor og Freja… fire drager der symboliserer de fire elementer, vand, jord, ild og luft… og så en masse derimellem.

Jeg vil snart selv tegne en ny der skal vise min kærlighed til vores børn Miricca og Liam. Tænkte på et portræt af dem begge, men ved helt ærligt ikke hvor jeg synes det skulle sidde ;). Alternativt kunne jeg lave et monogram med en tekst og deres forbogstaver. Måske ikke så originalt – men har du en bedre idé så skriv da endelig i kommentarfeltet 🙂

Jeg har selv 5 tusser.  Den første fik jeg lavet i 90’erne som en veninde tatovering og blev lavet af en gæstetatovør fra Melrose Tattoo i Californien der hed Andy (Andrew Cannon). Vi blev senere venner. Han lavede også den næste som jeg idag fortryder… fik den nok mest lavet fordi Andy var en flot fyr 😉 Men fuck det! Den næste var et halvt Ying og Yang hvor min del skulle repræsentere det mørke, da jeg behøvede at huske på at i alt godt, vil der til tider findes noget ondt – og min daværende kæreste (barndomsven), fik lavet den hvide del, som symbol på det gode, for at huske på at i alt ondt, vil der findes noget godt. Den sidder på indersiden af håndleddet og skulle have været lavet sådan at når vi flettede fingre, passede de som symbolet er vist på en tegning, men bumsen der lavede dem, vendte dem forkert – og de var derfor modsat hvorfor der aldrig var total balance når vi holdt i hånd. Forholdet var også ret kort, og turbulent.6535_1213849663834_2784760_n tat1 tat2

Derefter fik min mand og jeg lavet englene, på en ferie i Thailand. De skulle repræsentere hinanden som skytsengle, at han altid vogter min ryg og jeg hans. Samtidigt, vil vores engle ALTID vende med ansigterne imod hinanden, hvis Tommy og jeg vender ryggen til hinanden… Min blev lavet med lidt egne modifikationer i form af strithår som Tommys hår var dengang, for at den skulle ligne ham. Det tog 5-7 timers tid på én gang at lave den… en god bog, lidt vin og vand…så gik det hele let nok. Og hans med krøller som mig, tog lidt længere tid, vist nok 7-8 timer. Dagen før vi skulle flyve hjem fra Thailand, tog jeg et smut over til tatovøren (Beer) som vi fik lavet vores engler hos. Jeg medbragte en lille lap papir hvor jeg havde siddet og tegnet nogle små blomster og ordene “My Love Tommy” som jeg så fik lavet på hoften, som en overraskelse… heldigt forholdet varede og han senere blev min mand 😉

20140119_091431

 

Måske ikke de flotteste tusser, men homemade 😉

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået januar 18, 2014 af Sue in category "Scrapbook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *