januar 18

Udsnit af en dagbog for 10 år siden!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

4a4d1805eb24abee6c4fbfb8d54b9523Taget fra en netdagbog – 2005.

Nogle kapitler af mit liv, jeg synes skal nedskrives så andre kan få viden om hvordan mit liv har været før og nu og hvordan jeg kom ind i den spirituelle verden.
Det startede allerede i barndommen hvor min mor altid fortalte om alfer og feer og skovtrolde osv. og jeg elskede historierne.Hun var og er stadig rigtig god til det med eventyr. I 7-8 klasse var vi nogle børn der for sjov lavede “ånden i glasset” og jeg kan ikke rigtig huske hvordan jeg havde det med det andet end at jeg vist ikke var helt tryg. Vi lavede “ånden i glasset” igen på en kammerats værelse og senere hjemme hos en veninde. Vi fik ikke rigtig noget ud af det, men vi prøvede det dog. Jeg syntes altid det var lidt farligt i forhold til de andre og selvom jeg måske ikke sagde meget, havde jeg da min mormors ring på som beskyttelse alligevel. En dag da jeg lå og sov på min mormors sofa oplevede jeg noget underligt. Hun var syerske og lavede præstekraver / kjortler og den slags hjemme i lejligheden i nordvest kvarteret. Jeg var meget tæt på min mormor og var hos hende hver dag og er vokset op med lyden af en symaskine… savner den lyd når jeg tænker over det :).
Nå men den dag sad hun bagved mig ved hendes spisebord og jeg lå der på sofaen med andsigtet mod vinduerne. Pludseligt kan jeg se hende oppe fra hjørnet ved vinduerne…og jeg kunne se mig selv ligge der og sove. Jeg så hun sad og syede i hånden. Da jeg vågnede græd jeg og var bange, men min mormor smilede og sagde at det skulle jeg ikke være bange for. Hun forklarede at jeg havde haft en “ud af kroppen” oplevelse… en såkaldt “sjælevandring”.
Da jeg blev teenager var jeg mere skeptisk, men var meget interesseret i det overnaturlige og blev nok lidt påvirket af min mor der kendte en clairvoyant. Der opstod nogle kontroverser mellem hende og manden og hun beskyttede sig selv og mig ved at strø salt i vindueskarmene på mit værelse osv. Det var jo ikke noget andres forældre gjorde og jeg følte mig nok lidt anderledes…
Jeg var her ca. 14 år og læste bogen “psykisk selvforsvar” og tog det ret alvorligt. I en lang periode havde jeg ikke mange tanker i den spirituelle retning og havde travlt med mit teenageliv.
Da jeg mistede min mormor som 19 årig blev jeg meget lukket også omkring det spirituelle. Der skete noget med mig og jeg har aldrig været på kirkegården fordi jeg aldrig har følt jeg skulle gå derhen. (red: nu som voksen har jeg dog været der). Det var efter min mormor flyttede over på den anden side, at min angst for at være alene når det var mørkt kom.
Jeg følte mig altid anderledes og da jeg blev ældre tænkte jeg meget på hvad jeg skulle lave. Har aldrig helt kunne se hvilken branche jeg tilhørte og har kun altid været interesseret i det kreative og dyr.
Jeg arbejdede forskellige steder og har lige indtil nu haft mange sjove jobs, senest som butikschef.
Alle de jobs har udviklet mig enormt på både godt og ondt, og ens for alle, følte jeg mig aldrig tilpas. Det jeg lavede var okay men ikke min “hylde” når alt kom til alt.

Jeg har altid følt mig meget åben og med en god intuition overfor mennesker og dyr, men har aldrig direkte følt at jeg kunne se ånder eller høre dem…. Jeg har nærmere fornemmet dem.
Jeg har ofte gennem livet drømt at bla. min mormor kom til mig i drømme og har ind imellem fået nogle oplysninger gennem nogle drømme jeg har haft, rettet direkte mod en given problemstilling.
Tidligere led jeg af angst… Jeg vidste ikke helt hvorfor, for rent logisk vidste jeg at ånder ikke gør noget, men jeg var alligevel bange. Har altid siden barnsben været bange for mørke og er det lidt endnu. Jeg føler en masse når der er mørkt og har ikke lært at lukke i.
Jeg ved at når jeg lærer at åbne og lukke for kanalerne (evnerne til at mærke ånderne) så bliver mit liv meget nemmere.
En måneds tid efter mit sidste job afsluttede (i august 2004) begyndte jeg at opleve nogle sære ting. Jeg har altid fulgt med i programmer om det åndelige… “Klarsyn” & “Åndernes magt” osv. og har altid ønsket mig at komme til en klarsynsaften. Engang kunne man melde sig til og jeg kom med på listen… det skulle optages til TV men da dagen kom skete der noget så jeg ikke kom afsted… Også selvom jeg havde ønsket det i årevis.
Jeg ved nu at jeg dengang ikke var parat til det.
For et par uger siden ringede min mor så om formiddagen til mig (sidst i oktober) og fortalte mig at hun havde hørt at der var “åndelig” messe i KB hallen i KBH. Jeg fandt hurtigt nogle oplysninger om det på nettet og fandt samtidig ud af at der samme aften skulle foregå “klarsyn” med Billy Cook på podiet.  Klarsyn hvor afdøde kontakter mediet for at videregive en evt. besked til den efterladte.
Kim tog med… Han ville selv meget gerne i kontakt med sin mor og far som begge døde med nogle års mellemrum da han var 18 og 22 år. Vi nåede lige akkurat ind til messen og fik billetter til klarsyn til og med. Troede ellers der var udsolgt. Det var virkelig spændende og Billy stod på scenen og var fantastisk sjov. Det var også følelsesladet for mange fik kontakt til familiemedlemmer og blev meget rørte hvilket jeg også forstår. Pludseligt fik han kontakt til Kims far… det skete ved at han sagde til publikum at han havde kontakt til grønland eller færørene… Kims mor var jo fra Grønland så Kim rakte hånden i vejret. Han sagde så at han havde en ånd der som var tømrer el. lign. og lavede møbler osv. Kims far var Snedker og lavede også møbler. Han sagde til Billy at han skulle sige til Kim at han ikke var særlig god med hænderne… ikke god til at sætte hylder op osv…. og vi var flade af grin allesammen for det er Kim absolut ikke.
Han sagde også at den ånd der ville i kontakt hed Lars eller lign. Og Kims far hed Leif. Ganske tæt…. hvis nogle er i tvivl 🙂 Desuden at Leif havde en god humor og at han var vellidt af folk omkring ham, hvilket også passede.
Det hele gik godt & Kim & jeg var meget glade for kontakten… Efter “showet” gik vi hen for at takke Billy Cook for det han havde formidlet ud til os og jeg snakkede kort med Jette Hansen, hans højre hånd, som fortalte at man kunne starte på en skole for clairvoyante/medier.
Desuden fik vi at vide at der igen ville blive afholdt klarsyn på Park Cafè mandagen efter og så tog vi hjem og forsøgte at sluge alle oplevelserne.

Dagen efter tog vi igen ind til messen fordi vi ikke fik set alle de forskellige stande med sten & smykker, healing, massage, clairvoyancer og meget mere. Det var virkelig spændende og jeg købte et rigtig flot “sølv” kors. Vi fik snakket med en del mennesker og i et par af standene trak jeg nogle kort (tarrotkort eller englekort) Det kort jeg trak i den første stand stod der “genfødsel” på & jeg spurgte damen hvordan jeg skulle tolke det. Hun spurgte mig hvor gammel jeg var og jeg sagde 30 år. Hun kiggede på mig og sagde at det var helt perfekt…fordi det var lige nu jeg ville starte mit nye liv…blive genfødt. Det lød helt okay i mine ører fordi jeg jo havde besluttet mig for at gå lidt dybere ind i det spirituelle og måske med henblik på at arbejde med det i fremtiden. Jeg følte mig parat nu…så det var helt i orden.
Lidt senere ved en anden stand trak jeg endnu et kort hvorpå der stod noget lignende som “Du vil opdage at du kan tjene penge ved at arbejde med dine evner” og der tænkte jeg godt nok at det var lidt pudsigt… De 2 kort blev indgangsvinkelen til det næste nemlig at jeg bookede en tid hos en clairvoyant rådgiver.
Hun fortalte mig nogle ting om migselv som jeg udemærket godt var klar over men som jeg også vidste var godt at få fortalt igen eftersom det er sider jeg skal arbejde med.
På mit spørgsmål om hvorvidt jeg kunne arbejde med det overnaturlige svarede hun… “kan du huske den dame der sidder i en stand på den anden gang med en lang spids heksehat?” og det kunne jeg godt… Så sagde hun “Du er ligesom hende..bare uden hat – for du har det hele indvendigt” De ord fik mine hår til at rejse sig på mine arme, men igen blev jeg kun glad for oplysningen… det er jo sådan jeg altid har følt mig.
Hun sagde også at jeg skulle male et billede af en kommode med en halvtom skuffe… den skulle fyldes op med energi – den energi som jeg lader mine omgivelser suge ud af mig… Når den var næsten fyldt igen skulle jeg igen male et nyt billede og altid sørge for at den var næsten fyldt. Ellers ville jeg ikke være stærk nok i fremtiden. Jeg har altid haft svært ved at sige fra… og når endelig jeg gør det er det overfor dem jeg virkelig holder af…dårlig fordeling. Det må jeg så arbejde med.
Hun sagde mange ting som ledte mig hen imod at udvikle mine evner og også at jeg indeni var en gammel sjæl.. faktisk en vis sigøjnerkvinde 🙂 og at jeg skulle lukke hende ud. (Red: hahahaha… skrev jeg virkelig det!! Total sjovt idag – 10 år senere!)
Efter at have snakket med hende var jeg meget mere sikker på at det var denne vej jeg skulle gå… men det var ikke nok….jeg skulle opleve en del flere ting i løbet af de næste dage som gjorde mig helt sikker i min sag.

Om mandagen tog Kim og jeg så igen til en klarsynsaften med Billy Cook på Park Café.
Det blev igen en dejlig overraskende aften og ikke alene kims far kom til ham…men kims mor og en der godt kunne have været min mormor (det må jeg lige finde ud af).
Kim fik beskeden om at nogle i familien havde raget alle arvestykkerne til sig og ikke rigtig givet noget fra sig til Kim og hans søster.
Billy sagde at hvis han var Kim ville han “stjæle” nogle af tingene tilbage 😉
Han fortalte igen en masse & Kim var rigtig glad for at få de beskeder fra hans mor og far.
Efter “showet” ville jeg melde mig til en sitting (en privat claivoyance) med Billy fordi jeg ville vide om jeg virkelig havde nogle evner eller mulighed for at udvikle nogle, men da jeg snakkede med Jette fornemmede hun at jeg ikke havde så mange penge (hvilket var helt rigtigt) og sagde i stedet at jeg skulle gå ned og tale med Billy ved scenen istedet. Han var travlt optaget med sine elever og dem der skulle sige tak så jeg satte mig ned lidt i baggrunden og ventede men der gik ikke 1 minut før vi fik øjenkontakt og han kom hen til mig og gav mig et klem. 🙂 Jeg var lidt nærvøs fordi jeg ikke er så god til at tale engelsk…. men fik da spurgt. Billy sagde at han fornemmede en stor positiv energi omkring mig og at jeg ville komme til at arbejde med det spirituelle på fuld tid. Jeg var henrykt…..

 

(Red. Stoppede lidt brat – men i et andet indlæg fortæller jeg også lidt om min start.)

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået januar 18, 2014 af Sue in category "Spirituelt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *