januar 19

Gamle Tattoo tegninger (20 år tilbage)


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

 

Se hvad jeg fandt på en ældgammel hjemmeside… mine tatoo tegninger fra dengang jeg var i starten af 20’erne… uhh det var længe siden. Jeg elskede at tegne og interessen for feminine tribals var stor fordi jeg skulle tegne en tattoo til en veninde. Det blev starten på en interesse – men denne varede kun kort, som du kan se, så er dette alt jeg nåede at lave. Tegningerne kunne alle være på et A4 ark, og jeg orkede ikke at lægge dem ind i fuld størrelse, så her er et screenshot af hver side. De er alle tegnet med kuglepen og tusch.

col1col2col3col4

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået januar 19, 2014 af Sue in category "Scrapbook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *