januar 22

Vægtgraf – TOTALT grænseoverskridende!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

vægtgraf

 

Foto: Vægtgraf taget fra min Madlog som jeg har ført det første år, så lidt igen… og nu er startet igen fra idag!

Ja, hér har du så beviset på at jeg har været både sindsygt overvægtig, total i orden i 2-3 år… og så nu igen langsomt på vej …. OP! Men nu er det NOK!

Idag startede jeg med 2½ times motion – og ja, det var det der bla. fik motivationen op igen. Jeg har gjort det før med succes, og kan gøre det igen. Er landet på 80,4, men har tabt mig 600 gr. siden sidste uge. Har også spist en del pga. svingende humør…. men nu er jeg fit for fight. Jeg er startet på madlog.dk som før gjorde at jeg kunne tabe mig ca. 1 kg. om ugen ved at spise hvad jeg havde lyst til, men indenfor et bestemt antal kalorier.

Jeg ser mine 1000 kalorier jeg har tildelt mig selv om dagen, som 1000 kr. jeg må shoppe for. For de 1000 kr, kan jeg taste ind alt efter hvor mange kalorier mine madvarer og drikkevarer koster i kalorier. Altså, dermed kan jeg også bedre prioritere eks. mad der koster meget lidt i kalorier om morgenen og formiddagen, hvis jeg ved vi er inviteret ud og der kommer flere på om aftenen.

Jeg ved ikke om jeg kan gennemføre nu jeg har to børn, men jeg giver det et shot!

De sidste 6 måneders intense arbejde foran computeren har virkelig sat sit præg på min krop. Jeg sidder alt for meget stille, og når man er stresset med jobbet, børn, mand, hus og alt det andet, så er det bare svært at holde gejsten og fokus på den skide sunde kost! Få jeg succes med virksomheden skal jeg absolut have en husholderske/babysitter/madmor som er specialist i sund kost 🙂

Det er TOTALT grænseoverskridende at vise jer alle der kigger ind på siden og læser dette, at vægten er gået så meget op og ned – men igen, der skal motivation til at lykkes, og den kommer ved at være ærlig og fortælle omverdenen hvordan jeg har det… og jeg har det faktisk (kropsligt) ad helvedes til! Før i tiden var jeg overvægtig i mange år, men det var ikke et problem fordi mit energi niveau var helt i top og jeg kunne alt selvom jeg vejede for meget – jeg hoppede og sprang, og når jeg endelig spillede eks. badminton, hindrede mine ekstra kilo da ikke at jeg rent faktisk også kunne vinde 😉 ja, jeg havde krudt i røven!

Nu er det en helt anden sag – jeg er blevet ældre og jeg har i mellemtiden født 2 børn med mega komplicerede graviditeter og fødsler. Mit stofskifte fuckede op med nr. 2 og jeg har rent ud sagt haft det virkelig skidt. Har ondt overalt… slidegigt, kramper i ben og arme, smerter i halebenet efter det brækkede under 1. fødsel for 2½ år siden og en nerve er kommet i klemme som giver sindsyge iskias smerter hvor jeg pludseligt kan gå i almindeligt tempo, for så at knække helt sammen på gulvet i smerter!!! Jeg har haft antegn til en blodprop i benet – vi ved ikk med sikkerhed hvad det var der skete og jeg ønsker heller ikke at vide det, og så spiser jeg fandeme galemig også mavesårsmedicin pga. smerter i brystet/spiserøret! Ja, this old shit is getting weak!

Sådan noget tabu agtigt noget som sexlivet og hvordan overvægten i øvrigt påvirker én…MIG, ja, det skal siges at jeg altid har været (MOR, hvis du sidder og læser med IGEN, så spring lige ned i næste afsnit, på forhånd tak, elsker dig!!  sexglad haha 🙂 men ærligt, så synes jeg bare det er pisse besværligt at hoppe rundt når jeg er så tung… rideturene kan han godt glemme 😉 det er stort set umuligt at bære min egen vægt… så de sidste 2-3 måneder hvor jeg har taget helt vildt meget på, kunne det sagtens have været bedre og det er en TOTAL ægteskabs KILLER! Det stopper os ikke, men det er da meget meget sjovere når man er i form – så det er bare én årsag mere til at se at få gang i den sunde livsstil igen 😉

MEN – jeg er jo ikke død endnu… så jeg kan stadig nå mit mål som jeg satte mig da jeg var omkring de 35 år og ved at være bange for at blive gammel 😉 Havde jo endnu ikke opnået min livsdrøm dengang – at blive mor, så nu vil jeg igen forsøge at nå det sidste mål jeg mangler at opfylde i mit liv (indtil jeg finder på nye selvsagt).

Mit sidste mål jeg alligevel ikke opnåede var at blive en super sund, smækker og slank 40-årig! This mama is going to ROCK!

Så nu er sports tasken pakket og på mandag går jeg over…nej…LØBER jeg over i Fitness World her i Herlev og starter op! No matter what! Ville ønske jeg ikke var alene om det, men hul i det – det skal nok lykkes, har jo gjort det før.

Nul pulverkure, nul suppekure, nul sulteteknikker… tager den som den kommer med masser træning og optjente kalorier med træningen, og så ellers bare holde mig til min daglige ration. VIL spise usundt ind imellem….for som jeg selv skriver i mit andet indlæg, så ved jeg præcis hvad der skal til

LUK KÆFTEN OG LET RØVEN!

Er hermed gjort!

😉

Peace and out!

Sue

 

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået januar 22, 2014 af Sue in category "FatCamp

4 COMMENTS :

 1. By Tove on

  Sådan bare klø på. Og jeg tror du kan klare den alene 🙂 For det skal jo ikke komme an på om andre gider… Det er nu du gider, så bare rock on 🙂

  Besvar
  1. By Sue (Forfatter) on

   Tak Tove… det skal bare lykkes. Men motivationen er i top OG det er først nu efter jeg startede med at rørelidt på mig. Kan faktisk LI at røre mig haha 😉 KNUUUS til dig!

   Besvar
 2. By Bob on

  Stærkt gået min pige, det er yderst grænseoverskridende kan jeg godt følge dig i 🙂 syntes du er super sej og jeg tror på dig! Love you long time <3

  Besvar
  1. By Sue (Forfatter) on

   BOBBER TAK… sødt af dig – og i lige måsen! Vi skal nok klare den, selvom du er jo meget tæt på målet. =)

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *