januar 25

Knækbrød

collage2

 

Kl. er 23:30 og nu er det tid til en omgang knækbrød!

Disse knækbrød er ikke just fedtfattige, men rigtig gode til at give mæthedsfornemmelse og så smager de fantastisk.

Ca. 20-25 stk. 

441 kalorier pr. 100gr.

Ingredienser:

1 dl. Sesamfrø
1 dl. Hørfrø
1 dl. Solsikkekerner
1 dl. Græskarkerner
1 dl. Havregryn
1 tsk. Groft salt
1 tsk. Bagepulver
3 dl. Vand
1 dl. Olivenolie eller rapsolie.

Tilberedning:
Tænd ovnen på 200 grader.

  1. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål og bland det godt.
  2. Tilsæt derefter de våde ingredienser.
  3. Del dejen i to halvdele og læg hver klump mellem to stykker bagepapir som passer til din bageplade.
  4. Brug evt. en kagerulle eller flaske til at flade dejen helt ud så meget som overhovedet muligt, indtil dejen er
    nogle få millimeter høj og fylder hele pladen.
  5. fjern det øverste lag bagepapir forsigtigt og rids dejen i passende stykker evt. med en pizza skærer.
  6. Bag den første plade knækbrødsdej i ovnen (varmluft) ved 200 grader i 15-20 min.  Gentag derefter med den anden plade.

Servér straks, med nogle gode oste, vindruer eller tapas eller opbevar dem i en tætlukket dåse.

Voila!

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået januar 25, 2014 af Sue in category "Sue's Kitchen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *