januar 28

Dag 7. Vægttab 1.7 kg.


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

HURRAAAA…

vægt

 

Så er de første 1.7 kg smidt den første uge på 1000 kal. om dagen. Jeg har spist ALT – med måde. Surt at kaste et halvt dagsbudget ud på vaniljekranse og rodfrugtchips, men ikke desto mindre er det netop årsagen til at jeg KAN holde diæten. Skulle jeg helt undvære de lækre sager ville jeg tabe energi og det er jeg simpelthen en for stor madelsker til.

Idag stod menuen på hjemmerørt fiskedeller med grønt til… OG hollandaise sauce. Der var MASSER kalorier at tage af, da jeg havde sparet frokostkalorierne fordi jeg havde travlt og ikke nåede at spise. Hvorfor så ikke bruge dem på lidt af det gode. Havde ellers købt ind til en fedtfattig sauce.

Ydermere så har jeg ikke bare tabt mig men har fået meget mere energi når der ikke kommer nær så meget sødt i sækken 🙂 Jeg sørger for at røre mig så meget jeg kan p.t. og idag var dagens motion at trække min søn rundt i sneen på bobslæden i løb… skovle sne hos både os selv OG naboen og lavede ovenikøbet en snemand OG en kælkebakke til de små, ud af al den sne jeg kunne hente fra gaden, indkørslen og stien op til huset.

Ja – det går fantastisk – jeg er GLAD.

 

 

 

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået januar 28, 2014 af Sue in category "FatCamp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *