februar 1

Ammeskive?????


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

ammeskive

 

Så kom den – opfindelsen du IKKE kan være for uden…. eller kan du?

Jeg håber bestemt at du som nybagt mor, lader naturen råde og mærker efter i din krop, når dit barn begynder at grynte, for så betyder det med stor sandsynlighed at det vil til babsen!!!

Denne opfindelse – ja undskyld mig – nu er jeg jo selv opfinder, så jeg kender godt følelsen af at man synes man har fået en god idé, men denne skulle bestemt have været en af dem man pænt springer videre fra, til næste gode idé. kan man ikke finde ud af hvornår ens barn har fået mad sidst eller lytte, mærke, observere osv. som man gør som nybagt mor, så er det nok mere vigtigt at investere sine penge i noget rådgivning.

Og så er der fandeme også en skive der indikerer hvilken babs baby sidst har fået fra…..amen altså!!!! De gange jeg har ammet, har jeg aldrig været i tvivl – for brystet er jo ved at sprænge, hvis ikke man har haft lagt baby til. Det bryst der er spændt, knudret, løber, er ømt som bare fanden er nok det bryst du bør lægge baby til først! Jeg har dyb respekt for alle mulige gadgets… hjælpemidler i hverdagen. Jeg opfinder selv sådanne, og har en masse der er på vej ud i handlen, men når det så er sagt, så ville jeg mene at en afstemning eller en rundspørge og research på feltet hurtigt ville vise at mødre ganske fint klarer at amme sit barn uden en babs-manager!!!! Hvad skal vi kvinder  ellers lave på barsel end at holde styr på ammetider, bleskift og sidde og kigge stolt på sin lille guldklump 😉 (i store træk haha)

Jaja… det var lidt sort og hvidt!

Helt seriøst…. hvis verdens kvinder har brug for denne – så er jeg alvorligt bekymret for fremtiden!

(Undskyld til opfinderen – men dette er en OMMER!)

___________________________________________

OPDATERET:

Efter at have fået feedback fra en kvinde der rent faktisk har haft glæde af denne ammeskive, trækker jeg alt negativt tilbage 🙂 Og glæder mig over hendes succes. Man har jo lov at blive klogere ;o)

 

 

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået februar 1, 2014 af Sue in category "Produktanmeldelser

2 COMMENTS :

 1. By Lise Hansen on

  Hej Sue,

  Jeg faldt lige over dit opslag fordi jeg faktisk skulle til at købe mig endnu en Ammeskive.
  Jeg har nemlig selv med glæde brugt den -og vil nu give den til en veninde som har fået en præmatur baby.
  Jeg selv havde udfordringer med amning med et underærnæret barn og fik at vide at jeg skulle holde ekstra øje med amningen derfor har jeg et lidt andet og mere positivt billede af Ammeskiven.

  Jeg bliver altid glad på andres vegne når jeg hører om nogen som ikke har haft udfordringer med amningen, som du måske selv aldrig har haft? -men det er desværre ikke alle som er så heldige at alt bare kører 😉

  Vi havde i alle fald rigtigt godt brug af den til holde styr på amningen og især i samarbejdet med sundhedplejersken var den go.
  -så bare et andet perspektiv på Ammeskiven her fra,

  Mvh. Lise
  Mor til to

  Besvar
  1. By Sue (Forfatter) on

   Tak for feedback – fantastisk at den har været en hjælp, har nemlig kun hørt dårligt om den. Men igen, man må jo være åben og se at gavner det bare nogle få, har den jo stadig gavnet, ligesom mine egne pusleseler som mange glæder sig til at få, så må jeg også forvente at der vil være nogen som aldrig har haft eller får problemer med sikkerheden mens de pusler 🙂
   Tusind tak for din feedback. 🙂
   God dag. Kh Sue

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *