februar 4

Blomkåls-porre-chili suppe

20140203_17354620140203_174129

20140203_175755

(26 kalorier pr. 100 gr)

BLOMKÅLS-PORRE-CHILI SUPPE 4 pers.

Ingredienser:

  • 1 helt blomkålshoved
  • 2 store porrer
  • 3 spsk. fløde 26% (det gode flødealternativ fra Oma)
  • 1 tsk. salt
  • lidt peber
  • 1 renset fintskåret rød frisk chilifrugt (fjern evt. kernerne)
  • ½ tsk. paprika
  • 1 fed hvidløg knust
  • Frisk estragon af ca. 20 gr. pillet

Tilberedning.

  1. Del blomkålshovedet i store buketter og fyld vand i gryden op til kålene er dækket.
  2. Skyl og snit porrerne og læg på toppen af blomkålene i gryden… kog det op og vend det ind imellem indtil kålene er møre (IKKE udsmattede)
  3. Tag gryden af varmen og hæld ca. halvdelen af vandet op i en kop og tilsæt resten af ingredienserne til blandingen undtaget salt og peber.
  4. Purér med en stavblænder indtil massen er fin og grynet… hæld fløden i og smag til med salt og peber…

Server evt. med lækkert hjemmebag 🙂

VOILA!

 

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået februar 4, 2014 af Sue in category "Sue's Kitchen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *