februar 16

LØVposTAJ del 1


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

176farver

Leverpostej… DET er Dansk!

Forleden tænkte jeg på hvorfor jeg altid tænker den samme tanke når jeg passérer en boligblok. Og hvorfor det ligefrem er angstfremkaldende for mig, at bare tænke på at bo i en lejlighed som i en tønde med sild. Alle lejligheder er ens, 90% af folks møbler er købt i enten Ilva, IKEA eller er genbrug. Det er selvfølgelig ikke hverken dårligere  eller mindre værdigt end alt muligt andet, det er bare ikke mig!!!! Jeg vil ikke leve og sige og gøre og se ud som flertallet… jeg vil mærke at jeg får mest muligt ud af mit liv, og at livet udfordres mest muligt i alle aspekter.

Jeg er lykkelig for at være dansker af mange årsager. Jeg lever i et lille bitte land hvor folket har en stemme og ret til at bruge den. Jeg lever i et land med ytringsfrihed… ja tak skal du have – og den bliver (mis)brugt. Jeg lever i et land, hvor der IKKE er synderligt mange naturkatastrofer som vulkaner, tornadoer, jordskælv, tsunamier, hungersnød, stormfloder, årelange tørkeperioder eller varmeperioder,  og alligevel er vejret det vi brokker os mest over??? Jeg lever i et land hvor dem der skiller sig ud, nok snart skal få at vide hvor deres plads i samfundet er – nemlig ved siden af alle de andre leverpostejsmadder! DET er skønt at der er 4 årstider og at jeg stort set altid er forberedt på vejret hjemmefra… hér i dette skønne land kommer der sjældent overraskelser. Mit klædeskab indeholder badedragt og gummistøvler og det er jeg glad for, for begge dele nyder jeg at bruge. Jeg er lykkelig over at de ældre bliver passet og plejet, eller skal vi hellere kalde det, har tag over hovedet?! Ja, ja – det kunne have været bedre, for jeg er da helt sikker på at flertallet af ældre hellere ville sidde hjemme i køkkenet hos deres eget afkom, men i Danmark går de unge mere op i deres egen fremtid end hele familiens vel. Det er jo totalt grænseoverskridende (for en leverpostejs mad) at tørre sin egen mor eller far i røven efter toiletbesøg – så hellere give sin elskede forælder en langsom, ensom, smerte og sorgfuld død på et leverpostejsfarvet plejehjem udenfor byen og helst så langt fra egen bopæl, at undskyldningen om de udsatte besøg grundet afstanden og tidsmanglen, virker ægte! Nårhh ja…jeg var lykkelig. Jeg er lykkelig fordi der i lille Danmark er så mange muligheder for uddannelser, deltagelse i politik, udfoldelser i det kreative og innovative også selvom politikerne siger de støtter op om dette, men rent praktisk sætter stopklodser for os såkaldte iværksættere. Der er dette berømte “sikkerhedsnet” som alle taler om… lort lort lort…men vi har dog trods alt vores sikkerhedsnet!!!! Noget som der ikke findes mange andre steder i verden… såsom økonomisk sikkerhed, hvis man er så uheldig at være havnet i en situation hvor man ikke kan varetage eller udføre et stykke arbejde på lige fod med alle de andre leverpostejsmadder!!! Og nu er vi så heldigt stillet i DK at der skal være endnu mere ligestilling således at kærestepar, samlevende o.l. ses på med samme økonomiske “bagdel” som hvis de var gift! FAIR NOK siger jeg bare… jeg er selv gift og staten cuttede min mand ca. 4000 kr i hans førtidspension, fordi min kontanthjælp var megahøj… vi kunne jo blive vildt rige, med en samlet indkomst på 27.000 kr Ja hej. Nå, men vi ville hellere være gift med hinanden end fokusere på pengene – og så må man jo bare få det til at løbe rundt på vores egen kreative facon. Men det er sku ikke i orden at bede en ny kæreste om at forsørge sig. Der MÅ kunne laves nogle tiltag som sikrer enlige med eks. børn, som lige har mødt en ny kæreste, og hvor alt er usikkert. Igen så sidder der et par gamle kusser i folketinget, som ikke er blevet spiddet i mange år…. eller nogle liderbukke der ikke har fået smurt 1-tallet siden ruder konge var knægt!

OG NOGEN SKAL DET FANDEME GÅ UD OVER!!!!

Men jo – jeg er sjovt nok STADIG lykkelig for at være dansker og leve mit liv i Danmark. Og jeg er én af de få med et mere eller mindre sydlandsk udseende der er blevet forskånet for at få at vide at jeg bare kunne smutte hjem haha… for så skulle jeg da nok fortælle dem at hjem er lige hér hvor min røv er placeret! For er der noget jeg er træt af, så er det når leverpostej, skal fortælle chili eller karry at de skal skrubbe ud af DERES land… for uden chili eller karry, ville du kære skabsracist som sidder og tænker det samme, som Pia så flot får sagt, blive rimelig træt af at spise leverpostej HVER DAG! Acceptér at denne jordklode er fælles hjem for alle levende væsner, og prøv at forstå at grunden til at du hader alt og alle der ikke hedder det samme som dig eller er ligeså grim som dig (racist), også har en historie bag sin farve! Og jeg personligt skal nok bede de højere magter om at du, sammen med Pia, bliver genfødt et sted i AFRIKA eller TYRKIET!

Og så har vi dobbeltmoralen. Selvom de leverpostejs-naboer vi har hér på villavejen i Herlev, er søde og tilforladelige, så er det bare én lang leverpostejsmad. Samtlige biler på vejen er grå, hvide, røde, blå eller sorte! ALLE huse konkurrerer på hvis hæk der er flottest, og Gud hjælpe den der IKKE har klippet hækken inden skt. hans aften!!!!

Vores egen nabo overfor, har så travlt med at holde øje med vores gøren og laden, at jeg ikke kan forestille mig at de rent faktisk laver andet end at dyrke os! Når vi tilfældigt løber ind i andre naboer, får vi sjove historier at vide om os selv… at vi skulle have 3 hunde (vi har ingen) og at der på suspekt vis kommer fremmedarbejdere hos os… dem med tørklæder!!! (Jeg har ting til salg i dba.dk hvorfor der ind imellem kommer mennesker af forskellige etniske herkomster).

PAS PÅ hvis du er til chili… eller elsker at køre i din relativt fede bil  i DAGSLYS!

I tillæg til ovenstående synes jeg også lige jeg vil dække min fortolkning af en leverpostejsMAND! (der er givetvis også tilsvarende kvinder, jeg kender bare ingen så undlader at beskrive dem). Dette har INTET med penge, status, hvilke tøjmærker han går i eller hvordan håret sidder. Dette er ene og alene mit begreb af en mand der ikke evner at bringe tanker og følelser til handling. Dette er manden der tænker på at han vil købe blomster til sin pige, men aldrig får det gjort, dette er manden der tænker at han elsker sin dame, forældre, børn, venner (flere gange om dagen) men aldrig får det sagt… dette er den mand der hver gang der kommer problemer i forholdet, lægger ansvaret fra sig, og synes at det er alle andres skyld, fordi han jo har alle de rigtige tanker om hvordan forholdet skal være, dog uden at efterleve dem. De mænd der år efter år ikke formår at klappe deres pige i røven ind imellem og fortælle hun er lækker, eller som glemmer fødselsdage, valentinsdage osv. og som efter forelskelsen har lagt sig, kysser som en tante!!! Lidenskab er en ting som leverpostejsmanden ikke kender til. IGEN er en leverpostejsmand ikke nødvendigvis en dårlig mand, men jeg vil  bare hellere have chili… noget der brænder lidt på tungen… kan bryde det tavse og udvikle sig med sin partner… det er sku bedre at slås, og bagefter kiss and fuck, eller make up, end at det hele bare er ét langt leverpostejs-liv!

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået februar 16, 2014 af Sue in category "Whoops!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *