februar 18

Rejsefeber….


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

fly

Foto: Fotosjov med en projektor, et fly simulator spil og lidt skyggeleg.

Jeg savner at rejse… helt vildt. Sidste gang jeg var ude og rejse, var på bryllupsferie på luxus hotel på Kreta med min mand hvor ungerne var passet i 5 dage. Dette var i August 2013. Jeg ville ønske at livet var så fuldt af overskud både økonomisk og tidsmæssigt at vi kunne rejse i hvert fald 3-4 måneder om året. Jeg vil bestemt ikke væk fra den danske vinter, men et afbræk i den lange mørke tid ville bestemt gøre underværker. Jeg har været mange steder i verden, men det er bare så  meget anderledes nu med to børn. Miricca var med i USA da hun var kun 9 måneder gammel, men hun oplevede nok ikke rejsen som noget særligt. Liam var med i USA, men inde i min mave… jeg var jo højgravid i august 2012. Han kom ud 16 sept. 12 🙂

Jeg glæder mig så vild meget til at vi får mulighed for at rejse sammen som familie igen… det tæller ikke når vi om et par uger skal til Polen på forretningsrejse, for der får vi ikke hygget på samme måde. Men hvor skal turen hen når pengene og tiden er til det? Mine egne personlige favoritter er:

  1. Maldiverne – men ved ikke om der er så familie egnet!
    maldiverne coll
Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået februar 18, 2014 af Sue in category "Rejser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *