februar 27

Turen går til…


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

warszawa_nocPOLEN!

Har aldrig været i Polen før, men glæder mig, da jeg har hørt rigtig meget godt om dette land. Det skulle være meget undervurderet – hoteller går for at være bedre standard, dvs. *** = **** og man kan slet ikke sammenligne med danske standarder. Dette er naturligvis en udvikling der er sket over de sidste 20 år, for i slutningen af 80’erne og starten af 90’erne… var der stadig meget forurening, fattigdom og Polen var ikke en feriedestination som eks. Warszawa er blevet. Der er skudt nye hoteller og boligkomplekser op manmge steder… Dette vil jeg skrive mere om når vi kommer hjem igen fra vores lille minitur som står i pusleselernes tegn 🙂 så jeg kan gengive turen ud fra egne erfaringer fremfor det jeg ved fra venner og bekendte.

Nu skal vi nemlig fokusere på Bergmark Copenhagen ApS.
Mandag får vi vores stiftelsesdokumenter, og nu gælder det om at sætte gang i hele hjulet. ALT skal glide og sådan hér går turen:
Søndag (hvis hele familien er blevet raske) tager vi forbi vores venner som skal med. Liams gudmor og gudfar Lene & Kim. Lene er født og opvokset i Polen, så hun er vores translatør når de praktiske ting skal ordnes og engelsk på “movie” stadie ikke længere er nok =)

Vi tager autocamperen til Gedser sent eftermiddag for at slippe for den værste trafik. Vi skulle lande med færgen i Rostock kl. ca. 21 hvor der derfra er ca. 7 timers kørsel til Lodz Provins. Nu vil jeg jo ikke røbe min forretningshemmelighed og afsløre hvilken fantastisk fabrik vi anvender, men den ligger lige en lille halv times kørsel fra Lods som i øvrigt udtales Woudz.

Ved ankomst 3-4 tiden om natten er der ikke mange timers søvn før vi tidligt næste morgen skal mødes med salgschefen på fabrikken. De skulle efter sigende have lavet vores production samples og det glæder jeg mig vildt til.

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået februar 27, 2014 af Sue in category "Rejser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *