september 21

Kids update Sept. 14


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

Liam 2 år 20140914_133528 20140914_134329 20140914_134410 10660275_10204635599427367_8140659503020785582_n

Fødselsdage, udvikling, familiedage,

Ungerne er raske, vi har lige holdt Liams 2 års fødselsdag i Søndags, med gæster og hygge. Liam fik fine gaver, bla. en action man, biler i lange baner, lille trommesæt, tøj, og meget mere. Den gave han blev gladest for var dog den Kim og Lene kom med som var en lille elektrisk mototcykel som han kan køre frem og tilbage i haven på i timevis, med hans lille styrthjelm 🙂

Miricca har lige været til Duplo modeljob (håndmodel) og Liam var til Name it fashion model job på et slot ved Roskilde. De nyder det og er rigtig dygtige.

Miricca starter til Dans hos Bendixen dans “Dans med mor” imorgen mandag – og det glæder vi os til. Jeg gik selv hos Bendixen da jeg var teenager, sammen med min veninde Helle. Vi gik til bla. hip hop oh jazzballet 🙂

Miricca fyldte jo 3 i forrige måned, så de er ved at blive store. Lige p.t. øver vi med blefrie dage hvor hun er blevet dygtig til at sige til når hun skal lave bumbum. Men, ind imellem smutter det med de små tisseture, og så må man tage det som det kommer. Hun er blevet rigtig god til at sige til når det er de store ture. Hun taler så flot… i modsætning til Liam der stadig ikke rigtigt siger andet end få ord som Mor, Far, mere, ja, tak for mad (tak tak mad) osv.

Det er skønt at vi de sidste måneder har haft en regel om at onsdage er familiedage, det er de dage hvor vi har unger hjemme fra institution og tager på tur eller andet hyggeligt. Det har frigivet noget tid som er rigtig skøn og hvor vi kommer tæt på dem begge på en anden måde end de dage hvor de kommer trætte og udkørte hjem fra institution. Onsdage er helt på deres præmisser…. og de ture vi har haft har været alt fra strandture hvor vi har samlet sten/skaller til at male på, tivoliture, hjemmehyggedage eller noget helt andet.

Miricca siger de sjoveste ting for tiden… og jeg kan høre at hun er begyndt at digte historier, lyve osv. hvilket jeg selvfølgelig ikke er så glad for, men forsøger at få hende til at forstå at hun er rigtig dygtig når hun siger det der er sandt.

Alt i alt, har ungerne det bare godt og vi er inde i en fantastisk periode hvor de faktisk sover om natten 🙂

 

 

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået september 21, 2014 af Sue in category "Vores Børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *