januar 10

Har ikke været så aktiv længe… DERFOR!


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

Efteråret har budt på en masse nye udfordringer med min virksomhed og der er langsomt kommet styr på nogen meget vigtige ting som før har været årsag til mange bekymringer. Mit TEAM holder stadig sammen og jeg føler mig velsignet med de mest fantastiske menneskers engagement i dette projekt, og uden dem, ville jeg ikke været nået hér til sidste fase.

  • Vi skiftede fabrik fra Kina, til Polen og så til Pakistan… for at ende i Kina igen. En fabrik der er drevet af en seriøs og meget dygtig kvinde.
  • Vi fik styr på produktnavne og retning for disse.
  • Der er styr på materialebrug, og de flotte, men meget dyre stoffer er byttet ud med meget billigere, bløde og superstærke stoffer der giver slutbrugeren glæde af produkterne i længere tid og kan derfor bruge dem til søskende der måtte komme efter. De syes så stærkt at de ikke burde blive slidt op selv efter 3 børn.
  • Designs er klarlagt på de 3 hovedprodukter og vi er nået til de endelige designs.

Nu er jeg igang med branding og omstrukturering af opstartsplanen. Det trækker tænder ud, fordi jeg endnu ikke har fundet den rette investor, og der er jo mange derude med penge, men der er langt mellem dem der både tilbyder penge og know how, og så den rette form.

Arbejder i døgndrift med at få styr på de vigtigste ting og vil ikke gå på kompromis… Det har taget meget hårdt på mig at arbejde 7 dage om ugen, 12-16 timer i døgnet OG være skulder for den lille familie hvor jeg er den eneste der er oppe om natten med de små. Fuck det er hårdt, men jeg gør det for de millioner af børn derude, som SKAL sikres på de puslepladser.

DERUDOVER har vinteren været hård med unger og Tommy og jeg der har været syge flere gange. Ind imellem hader jeg vinter – det er skønt med sne…bevares, men en vinter med blæst, kulde, regn og sygdom, er bare ingen rigtig vinter.

Vi har fået renoveret lidt i pejsestuen… smidt den gamle ud og fået bygget en ny ind – den er rigtig god, varmer fantastisk og ser ikke så ringe ud. Det var vores kære ven Dragan, der hentede og opstatte den sammen med Tommy. Ellers havde vi aldrig haft råd 🙂

2014-12-15 17.14.57

Tommy og jeg stoppede loppesæsonen sent, og vil sikkert gå tidligt igang igen, hvis vejret fortsætter på denne måde. Vi har ønsker om at involvere os med flere foreninger og støtte projekter, men tiden og energien er der bare ikke lige nu. Vi har valgt at der er særligt to foreninger vi støtter og det er Jambo-Shule som er vores skønne ven Jean- Lorentz Lafontaine der står bag, og vores søde ven og ungernes bedste legeonkel Bob, som hjælper en lille afrikansk by med at få børnene sendt i skole. Derudover har vi et Syriens-indsamlingsprojekt der også får vores fulde opbakning. De kalder sig TakeMyHand, og samler ind til de Syriske flygtninge. Man kan ikke være overalt, men man kan stadig gøre en forskel ved at engagere sig i mindst én organisation eller et menneske, der behøver.

Vi må se fremad – styrke potentialet i BC ved at få styr på de sidste hængepartier, og tænke på at selvom tiden ligenu er lang og hård, uden mange opture, så MÅ det lykkes at komme i hus.

Jeg tror selv at den største udfordring bliver at følge med ordrerne… haha… man har jo lov at være optimist. Men med alle de henvendelser jeg har fra forældre der allerede nu har luret produkterne via vores uofficielle hjemmeside og lille Facebook side, ja så kan det da kun gå godt når der bliver annonceret. I am a believer….

 

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået januar 10, 2015 af Sue in category "Familien Bergmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *