januar 10

Kostomlægning…


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

20140107_180459

20140108_094249

Det er muligvis ikke det sundeste, men det er i hvert fald sundere
end chips og pølser!!!

Jeg er begyndt på at lægge kosten om… ja, det er pisse svært når man er vandt til at spise det man har lyst til, og ikke mindst har MULIGHED for at spise det man har lyst til, fra en yderlighed til en anden. Men jeg er FOKUSERET nu. Det sværeste ved at lægge kosten om nu er, at jeg har to små som elsker at spise alt det der kan spises. Og de skal bestemt ikke leve fedtfattigt… men gerne sundt. 

Jeg tabte 10 kg. på en lille måned her i August 13, ved diæten Dukan kuren. Det er en ren proteinkur i starten og senere går man ind i vekselfaser med grønt osv. den er supergod hvis man har kræfterne til at spise så meget kød. Under denne kur må du spise ligeså m eget du har lyst, men ikke andet end protein som fisk, oksekød (dog ikke svinekød), æg ol.

Denne omgang går på at undgå kulhydrater – så godt som. Og jeg har tabt 1100 gram de sidste 3 dage. 🙂

Share Button


Copyright © Sue 2005-2015. All rights reserved.

Opslået januar 10, 2014 af Sue in category "FatCamp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *