januar 3

Sue


Warning: Illegal string offset 'filter' in /var/www/sue.dk/public_html/wp-includes/taxonomy.php on line 1404

165936_4329812200950_568795855_n

Så gik jeg også BLOGAMOK! Med hele 2 blogs og en hjemmeside, mindst 10 Facebook grupper og opstart af virksomhed, mand og to børn. Der er travlt i det lille hjem.

Sue’s Art som er min gamle webside med alle kreativiteter osv, ligger ikke længere på domænet sue, som det hidtil har gjort, da jeg nu benytter domænet hér. Med næsten 70.000 besøgende, har jeg alligevel valgt at lave denne blog i stedet. 
Nu har jeg efterhånden beskrevet hvem jeg er på mange af mine sider, men vil selvfølgelig gerne gøre det igen, da dette skal være min personlige dagbog med lidt af hvert, fra mit liv…

Først tak fordi du viser interesse – du er nu på vej ind i et univers af krig og kærlighed – børn og sjov… jeg vil blogge om alt hvad livet byder – råt for usødet! Du må gerne kritisere mine indlæg, mine holdninger eller mit liv – men husk at der sidder ET MENNESKE bag skærmen hér og skriver. Jeg provokerer dig måske, men det er måske fordi dine holdninger er anderledes end mine og det er du i din fulde ret til. Ind imellem skal vi der føler os provokeret, lære at selvom vi KAN ytre os negativt om andre menneskers gøren og laden, er det ikke ensbetydende med at det ændrer noget at gøre det. Hvis du har konstruktiv kritik og du ikke ønsker at belære mig om livet, men pænt giver din mening til kende, skal jeg gerne svare dig! Jeg gør dig måske glad… det kan være mine sjove oplevelser kan bringe et smil frem hos dig, og det vil jeg håbe! Men jeg blogger, først og fremmest for at have et sted hvor jeg frit kan sige hvad jeg har lyst til, og måske bearbejde tanker og følelser, i et liv der minder om et cirkus, men som jeg for intet i verden ønsker ikke at være en del af. Jeg er mit eget livs skaber på godt og ondt – jeg er Sue.

Privat blev jeg med hjælp fra TV2 gift med verdens dejligste mand – Tommy. Vi mødtes en sommeraften i 2009 på en sportsbar i Kolding, hvor jeg kort boede for at slikke mine sår, finde mig selv og fandt bunden af en flaske!! For mig kun kortvarigt, men Tommy havde på det tidspunkt set bunden af en flaske one too many times, hvilket endte da vi begyndte vores forhold. Vi er ens på mange måder og alligevel så forskellige! Jeg vil skrive om godt & ondt i forholdet, for egen udviklings skyld, men også for at skabe dialog i forhold til menneskers måde at leve sammen på. Jeg har lavet en blog kategori “Krig & Kærlighed” der løbende bliver bombarderet med godt og skidt  – om Tommy synes det er fedt? Nej – sikkert ikke, men han er tvangsindlagt i denne institution, og så længe han er gift med mig, ved han at han ikke får lov at dvæle hen, udviklingsmæssigt. Det er et HÅRDT ARBEJDE at være gift!

Jeg nåede at blive mor…hele to gange. Den første fik jeg som 37-årig… den næste som 38-årig 🙂 Jeg vil skrive en del om det at være mor samtidigt med det at starte ny virksomhed, være kone og leve op til alt det som livet kræver…

Vores datter blev undfanget på vores et-års-dag som vi fejrede med hotelovernatning, champagne og chokolade, på Casino Marienlyst i Helsingør. Det var dengang vi stadig var forelskede… dengang prutterne ikke lugtede!!! Miricca Liv blev født d. 4 August 2011… 3 mdr. efter var jeg igen gravid, denne gang med en lille dreng. Liam Oliver kom til verden d. 16 September 2012.

Ikke flere børn herfra… ugen efter Liam blev født hev jeg manden med på privatklinik hvor jeg alt imens jeg ammede den lille, var Tommy under kniven.

Vi er en hyper lille familie der bor i villa i Herlev. Jeg er indehaver af Bergmark Copenhagen ApS – mine egne opfindelser indenfor babysikkerhed o.l. Jeg er kvinden bag baBsafe pusleseler! (Køb dem i den nærmeste babybutik) ;o)

Dagligdagene er ikke ens nogensinde…

 

Lidt links… er aldrig af vejen. Gentagelser fremmer interessen – måske irritationen, men google elsker links! 😉 Så bare lad være at klikke hvis det er irriterende!!!!

 

Share Button

2 COMMENTS :

 1. By Jeanne on

  Hej sus laver du stadig clairvoyant? Jeg oplevede dig en gang for mange år siden i Vingen, sammen med en ung pige mener hun hed Sofia med er ikke sikker. Vil høre om en af jer stadigvæk lave clairvoyant? Med venlig hilsen Jeanne Piil

  Besvar
  1. By Sue (Forfatter) on

   Hej Jeanne.
   Jeg er så let ved at starte op igen, men har du brug for hjælp stiller jeg gerne mig selv til rådighed gratis, så jeg kan komme igang igen. 🙂
   Du kan altid skrive til mig gennem kontaktsiden. Kh Sue

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *